ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ner ner ner, ner för backen ner

/

Mars blev visst en bloggfri månad.. Hoppsan hejsan. Men har försökt ge kroppen (kanske huvudet framför allt) den återhämtning som har behövts efter OS och det var nog ett bra drag för nu ser det ut som jag har ett nytt spännande tv-projekt på gång och inspelningen ligger inte alltför långt fram i tiden. Kan tyvärr inte berätta mer just nu, men det känns iallafall väldigt kul och inspirerande.

Har haft två veckor fulla av diverse aktiviteter. Till exempel så blev det en go avstickare till Kungsberget för några dagars skidåkning. Jag har varit där några gånger med barnen och tycker det är perfekt familjeskidåkning. Sam gick i skidskola 75 minuter varje dag och då passade jag på att maxa min egen skidåkning. De åken jag fick till då var magiska. Nästan ensam och först ut i backen. Några plusgrader, strålande sol och manchester. Vi hade över lag tur med vädret, men det visste jag ju eftersom det var en mycket spontan avstickare. Bestämde mig på lördagen och åkte på söndagen. Brukar alltid bo på Kings Lodge med balkong mot backen. man bara kliver utanför dörren så är man vid liften. Det underlättar när man måste dra på en 4-åring som inte tar sig framåt själv.. Är ändå stolt över Sam. När vi kom till skidskolan första dagen trillade han flera ggr när han bara stod helt stilla och tre dagar senare åkte han själv utan sele i stora backarna och kunde både svänga och bromsa.

Har varit lite dålig på att dra med de stora barnen ut i skidbackarna, ångrar det, men kommer inte att göra samma misstag med Sam. Tycker skidåkning är lite allmänbildning. Men så kommer jag ju också från Jokkmokk och en slalomfamilj. Min morbror Anders åkte världscup och min mamma Monica var bland de bästa i Sverige som ung.

Jag åkte på mammas rygg redan som bebis och fick lära mig åka skidor nästan innan jag kunde gå. Tävlade också lite som barn, men jag var tyvärr ingen större talang så satsade på basketen istället när jag var tvungen att välja.


En härlig bildbomb! Mina skidkläder är från 8848 Altitude, förutom den marinblå jackan som kommer från Uniqlos OS-kollektion. Sams underställ och skidkläder är från Reima.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00