Akta kaninen

Imorse när Sam och jag skulle gå till dagis (eller han körde kickbike och jag höll ett fast grepp om hans jacka och sprang bredvid eftersom han har noll respekt för nerförsbackar och inte heller kan stanna) ropade han plötsligt ”titta, kaninen!”.


Och där på trottoaren, alldeles stilla, låg inte en kanin men väl ett rådjur. Med kaninöron, jag får ge honom det. 


Den var ju otroligt söt. Blev dock väldigt orolig över att den inte gjorde någon ansats att flytta på sig trots att vi var så nära. Försökte se om den var skadad, men såg iaf inga tecken på det. Jag gick iväg med Sam till dagis och tänkte att jag skulle ringa någon (vem ringer man ens om man hittar ett skadat djur??) när jag var på väg hemmigen, men då var rådjuret borta. Ett fint möte var det iaf och jag hoppas att den mådde bra.

2
66

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

SOS torris-akuten

Det är samma visa varje år. När solen börjar titta fram och vintern går mot sitt slut blir jag varje gång lika chockad över hur blek och framförallt torr jag är. Som sandpapper över hela kroppen! När man är så torr i ansiktet ser det inte så roligt ut. Glåmig och ospänstig hud med torrisrynkor dessutom. Fy. Men

Jabushe

har svaret på alla mina böner. Önskar bara att jag kunde använda Jabushes ansiktsprodukter över HELA kroppen, haha.

Här ska ni få två tips som tar er från vinterhud till vår- och sommardito. 

1. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion. Min absoluta favoritprodukt alla kategorier. Den är som en återfuktande hudkräm och rengöring i ett. Provitamin B5 hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans, lugnar stressad hud och ger den naturlig lyster. Den är som sammet mot huden. Man känner sig lenare än lenast när man använt den. Tar också bort smink hur bra som helst.

2. Jabushe Moisture Protection. Dag- och nattkräm som återfuktar och ger silkeslen hud. Ett perfekt komplement till Jabushe Original tycker jag. Nordisk tryffel har en lugnande effekt, sheasmör bibehåller hudens elasticitet och äppelextrakt återfuktar och ger fasthet. Ger glow och mjukhet samt passar även känslig hud.

Med de här två produkterna kan du be vinterhuden flyga och fara! 

0
22

Karantän-tips

Gissar att många precis som jag har en del tid över these days. Själv försöker jag hinna ikapp en del grejer jag ligger efter med här hemma, som att rensa barnens och mina egna garderober. Sen fortsätter jag och Lovisa givetvis med Träningspodden där vi hoppas kunna inspirera, tipsa och motivera även så här i Corona-tider. Här är några andra tips på vad man kan ägna sig åt, från mig till dig.

PODDAR:

•En varg söker sin podd. Lyssnar inte särskilt mycket på poddar om jag ska vara ärlig, men det här är min absoluta favorit. Smart prat om kultur med Liv Strömqvist och Caroline Ringskog Ferrada Noli.
•Träningspodden (så klart!). Det bästa du kan lyssna på när du tränar.
•Dystopia. Genomarbetat och bra med en rejäl dos undergångskänsla. Vill man ju av nån anledning frossa i just nu.

SERIER

•Kalifat. Bästa jag sett i år. Spännande varenda sekund.
•Succession. Maktkamp och släktfejd i mediabranschen. Ruskigt bra. Får alla andra familjer att kännas högst normala.
•Black Mirror. Inte ny, men oerhört vass och mörk framtidsspaning. Fristående avsnitt.
•The Morning Show. Snygg, välspelat och aktuellt ämne. Säkert extra intressant om man faktiskt har jobbat på en morgon-tv-redaktion. Sista avsnittet var så starkt att jag fick rysningar.

BÖCKER

•En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson. Vad händer med en familj när dottern åtalas för mord? Berättas ur alla familjemedlemmars synvinkel. Otroligt bra. En av de bästa böcker jag läst de senaste åren.
•Patrioterna, Eldslandet och Råttkungen av Pascal Engman. Spännande och välskrivet om ämnen som är helt rätt i tiden och som berör.
•Skuggjägaren av Camilla Grebe. Spännande jakt på en mördare vävs ihop med berättelsen om tre kvinnors livsöden.
•Som pesten av Hanne-Vibeke Holst. Den ska jag själv läsa nu. 800 sidor tegelsten om en pandemi som lamslår världen..

TRÄNING•Yogobe. Bästa sidan/appen för yoga hemma. Finns hur många pass som helst i videobiblioteket och vad man än är sugen på för stunden så finns det där.


•Mized. Lofsans app som har massa bra hemmaträningsprogram. Själv gör jag just nu ett av programmen för utegym. Har rejält med träningsvärk!


•SATS online. Alla som har kort på SATS får nu ta del av online-träningen gratis. Kul om man fortfarande vill köra gruppträningspass.


•Stora Löparboken för kvinnor och Stora Träningsboken för kvinnor av mig och Lovisa. Lite reklam för mina egna böcker, men där finns massa olika program att följa. Passa på att lägg den extra dötiden på att komma i superform.

3
45