ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

SOS torris-akuten

/

C5A3904A-6CAF-4B04-8657-D54D3DDB5CC3
Det är samma visa varje år. När solen börjar titta fram och vintern går mot sitt slut blir jag varje gång lika chockad över hur blek och framförallt torr jag är. Som sandpapper över hela kroppen! När man är så torr i ansiktet ser det inte så roligt ut. Glåmig och ospänstig hud med torrisrynkor dessutom. Fy. Men Jabushe har svaret på alla mina böner. Önskar bara att jag kunde använda Jabushes ansiktsprodukter över HELA kroppen, haha.

Här ska ni få två tips som tar er från vinterhud till vår- och sommardito. 

718BD780-F567-4838-9FF7-74BB8ADDFF62

1. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion. Min absoluta favoritprodukt alla kategorier. Den är som en återfuktande hudkräm och rengöring i ett. Provitamin B5 hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans, lugnar stressad hud och ger den naturlig lyster. Den är som sammet mot huden. Man känner sig lenare än lenast när man använt den. Tar också bort smink hur bra som helst.

2. Jabushe Moisture Protection. Dag- och nattkräm som återfuktar och ger silkeslen hud. Ett perfekt komplement till Jabushe Original tycker jag. Nordisk tryffel har en lugnande effekt, sheasmör bibehåller hudens elasticitet och äppelextrakt återfuktar och ger fasthet. Ger glow och mjukhet samt passar även känslig hud.

Med de här två produkterna kan du be vinterhuden flyga och fara! 

9B5EC72C-CDDE-4925-918F-CBA567D9EF22

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00