ANNONS

Karantän-tips

/

Gissar att många precis som jag har en del tid över these days. Själv försöker jag hinna ikapp en del grejer jag ligger efter med här hemma, som att rensa barnens och mina egna garderober. Sen fortsätter jag och Lovisa givetvis med Träningspodden där vi hoppas kunna inspirera, tipsa och motivera även så här i Corona-tider. Här är några andra tips på vad man kan ägna sig åt, från mig till dig.

PODDAR:

•En varg söker sin podd. Lyssnar inte särskilt mycket på poddar om jag ska vara ärlig, men det här är min absoluta favorit. Smart prat om kultur med Liv Strömqvist och Caroline Ringskog Ferrada Noli.
•Träningspodden (så klart!). Det bästa du kan lyssna på när du tränar.
•Dystopia. Genomarbetat och bra med en rejäl dos undergångskänsla. Vill man ju av nån anledning frossa i just nu.

SERIER

•Kalifat. Bästa jag sett i år. Spännande varenda sekund.
•Succession. Maktkamp och släktfejd i mediabranschen. Ruskigt bra. Får alla andra familjer att kännas högst normala.
•Black Mirror. Inte ny, men oerhört vass och mörk framtidsspaning. Fristående avsnitt.
•The Morning Show. Snygg, välspelat och aktuellt ämne. Säkert extra intressant om man faktiskt har jobbat på en morgon-tv-redaktion. Sista avsnittet var så starkt att jag fick rysningar.

BÖCKER

•En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson. Vad händer med en familj när dottern åtalas för mord? Berättas ur alla familjemedlemmars synvinkel. Otroligt bra. En av de bästa böcker jag läst de senaste åren.
•Patrioterna, Eldslandet och Råttkungen av Pascal Engman. Spännande och välskrivet om ämnen som är helt rätt i tiden och som berör.
•Skuggjägaren av Camilla Grebe. Spännande jakt på en mördare vävs ihop med berättelsen om tre kvinnors livsöden.
•Som pesten av Hanne-Vibeke Holst. Den ska jag själv läsa nu. 800 sidor tegelsten om en pandemi som lamslår världen..

TRÄNING

•Yogobe. Bästa sidan/appen för yoga hemma. Finns hur många pass som helst i videobiblioteket och vad man än är sugen på för stunden så finns det där.
•Mized. Lofsans app som har massa bra hemmaträningsprogram. Själv gör jag just nu ett av programmen för utegym. Har rejält med träningsvärk!
•SATS online. Alla som har kort på SATS får nu ta del av online-träningen gratis. Kul om man fortfarande vill köra gruppträningspass.
•Stora Löparboken för kvinnor och Stora Träningsboken för kvinnor av mig och Lovisa. Lite reklam för mina egna böcker, men där finns massa olika program att följa. Passa på att lägg den extra dötiden på att komma i superform.

3
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00