ANNONS

Ett livstecken

/

Har inte varit här på ett tag, ledsen för det. Har inte orkat riktigt, har jobbat så himla mycket samt varit sjuk och även barnen har varit sjuka. Det har faktiskt varit en riktigt tuff vinter. Från Singapore i november till nu. Och på bara några veckor känns det som att världen har krympt nåt oerhört. Från att längta efter resor och äventyr är man nu inställd på att eventuellt sitta i karantän eller åtminstone hålla sig hemma i Stockholm ett bra tag framöver.  Var från början inte alls orolig för Corona men nu har jag dragits med i masshysterin och är faktiskt ganska skraj.  Patrik tar det som vanligt med ro och säger att vi får ställa oss in på att vi alla får Corona förr eller senare, ingen idé att stressa upp sig. Tänker att jag från och med nu tittar in här lite oftare och skriver lite kortare än att lägga timmar på långa inlägg med massa bilder.

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00