Bryter ihop

Tror inte det är sant! Upptäckte precis att hela mitt långa inlägg från Ishotellet är BORTA. Tydligen råkade jag lägga upp det precis när alla bloggarna hos Tailsweep skulle uppdateras och då försvann det. Det var ett LÅNGT inlägg. Höll på med det i flera timmar. Vill just nu slita mitt hår. Aja, får bara ta och skriva om det helt enkelt. 

2BBBB6B8-50F9-47EA-A7DF-DCD438B495D7

Mitt schema nu i februari är galet. Håller på med en inspelning där jag är borta två-tre dar i veckan. Alltså på resande fot och sover borta. Det tar på mer än man kan tro. Det ska packas och packas upp och fixas nya grejer inför varje inspelning (pga att ganska specifik utrustning behövs). Så ska der ju förberedas och läsas på. Dessutom lösa logistiken med hem och barn när jag är borta 3 dagar. Patrik jobbar ju alltid när barn ska hämtas och ska till och från aktiviteter så det är småknepigt. Har ju också andra grejer som ska tryckas in de få dagar jag är hemma, tex Träningspodden varje vecka, möten, influencerrelaterat arbete osv. Börjar därför nästan grina när mitt schema spricker som det gjorde den här veckan. Var tvungen att fixa ett sent påkommet visum inför en jobbresa till Sydafrika, och vi åker på torsdag så det var minst sagt bråttom. Det var inte få grejer som skulle med in den ansökningen kan jag säga. Tog mig en halv dag att greja med allt och gå till ambassaden. En halv dag som jag inte hade. Självklart passar också barnen på att bli sjuka när det passar som sämst så har också vabbat hela veckan.

D43BBC03-07C2-49E4-9DCB-BC545BE786A5

Antingen så har jag blivit smittad av dem eller så har jag fått nån slags reaktion på att det har varit lite väl stressigt på sistone för jag har varit otroligt trött de senaste dagarna. Trött och huvudvärk och ont i bihålorna men inga sjukdomskänslor i övrigt. Har lagt mig vid 20 på kvällarna och sovit typ 12 timmar och sen ändå sovit 5-6 timmar på dagen. Så tungt att jag nästan inte kunnat vakna. Märkliga grejer. 

DED0745C-01EE-4939-BE3E-5C7E938BC555

Är ni rädda för Corona-viruset? Jag var inte det först, vilket var konstigt då jag är hypokondriker, men nu börjar jag bli riktigt nervös. Känns som WHO vet något som inte vi vet. Och tycker spridningen går oroväckande fort. Märkligt att ett så farligt virus bara plötsligt kan uppstå som från ingenstans och sedan spridas som en lavin.. Vi som ibland ägnar oss åt konspirationsteoretiserande anar ugglor i mossen 😬 Hehe. Men med tanke på de utmaningar vi i Sverige (och kanske särskilt i Stockholm) har inom sjukvården just nu så får vi hoppas att Corona-viruset inte får fäste här. Undrar hur en redan megaansträngd sjukvård skulle klara en sån påfrestning.

 1. inis skriver:

  Hej,
  Känner igen mig i sådana pressade dagar, men det enda jag kan rekommendera är mat, sömn och vila därtill, det ger läkande krafter.
  Passa på och släng in en god semla fika när pausen kommer med en god vän eller en kollega, det förgyller.
  Kram

 2. Petra skriver:

  Får man fråga en personlig sak?? Var hos min frisör igår o vi pratade utseendefixering o hur otroligt hemskt det är att se så många galet vackra ”kända” o ”okända” personer o förstöra sitt utseende med olika sprut o liknade o kom fram till att vi nog båda trodde att du inte gjort något?

  Att du är en förebild för oss över 40, man kan vara snygg som man är… 🙂

  Krya på sömnbristen o var rädd om dig i sydafrika..

 3. Annika skriver:

  Åk inte till
  Afrika!
  Håll dig hemma. Tänk på Corona viruset.
  Värst mardrömnen.

 4. Hoppas du inte är på väg in i en utmattning igen, att sova 17-18 timmar/ dygn låter oroväckande… Var rädd om dig! MT

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..