I annonssamarbete med JABUSHE

Vägrar vara en torris

Jag är alltid ganska torr. Och då syftar jag inte på min personlighet för den är nog mer eldig än torr haha. Men min hud är ganska torr året runt (även håret) och på vintern är det ibland outhärdligt fnösigt på kroppen.. Ni vet när man nästan får ödlehud. Hu, kan nästan inte tänka mig nåt värre. Smörjer in mig varje dag med feta krämer och body butter, men jag har märkt att det inte räcker med att återfukta på utsidan. Sen jag började använda Jabushe Collagen så angriper jag huden från två håll – även inifrån.

1911_c05fded6-e5a7-43da-9aa8-fddfa5be76cf-e1574739482487 (1)

Jabushe Collagen är ett pulver som bland annat innehåller kollagen, zink, c-vitamin, vitamin B5 och biotin. En mix speciellt framtagen för att vara ett komplett näringstillskott för hår, hud och naglar. Problemområden för mig och det är jag säkert inte ensam om. Vår hud består till 70% av kollagen och det är det som binder fukt i vävnaderna. Efter 40 avtar vår egen kollagenproduktion och det är därför vi blir torrare och rynkigare, för att vara krass.

1911_2419155a-6017-4b17-a555-e96efaff0e4 (2)

Jag har faktiskt märkt skillnad sen jag började med Jabushe Collagen för några månader sen.  Tycker jag blir mindre torr och får lite mer glow som liksom kommer inifrån. Dock märker jag tyvärr också skillnad direkt när jag slarvar och jag är dessvärre ganska sopig på dagliga rutiner. Jabushe Collagen kommer i portionspåsar som det bara är att blanda i någon vätska, röra om, klart! Enkelt. Försöker komma ihåg att dricka det direkt på morgonen, annars är det lätt att det glöms bort. Det smakar inte så mycket alls så jag brukar bara blanda det i vatten, men det är ju helt klart godare att blanda det i juice eller en smoothie kanske.

1911_f05606f8-3473-481d-9302-0c3f16214442-e1574739658998 (1)

Jag är ganska lat när det kommer till att göra smoothies, men min 14-åring gillar det så när han är hemma blir det ofta att vi plockar fram mixern. Då tar vi bara vad än vi nu har hemma och det smakar oftast gott, haha. Men har googlat runt lite för att hitta en smaskig lite julig smoothie och föll för den här

2 Pepparkakor
2 dadlar
4 mjölk
1 msk kakao
1 krm kanel
1 krm kardemumma

Bara att mixa alla ingredienser, poff klart. Smakade helt klart juligt, men kanske lite mycket oboy för min smak så slängde i en halv banan också. Då blev det lite mer smoothiekonsistens. 

C72078FB-4B90-4EA5-AE35-C82D8BB63851

Passade utmärkt att blanda kollagenet i den 🤗 Testa vettja. Om ni vill klicka hem Jabushe Collagen på nätet så gör ni det enkelt HÄR. Ni har säkert hört om många som dricker kollagen varje dag, känns som det är en trend som är här för att stanna.

 

//Ambassadör för Jabushe//

  1. En smoothie är super gott tycker jag, men kan hålla med att ibland känns det omständligt men det är alltid värt det när man får sitta och njuta av den. Förutsatt att man lyckats göra en god smoothie det vill säga 😉

  2. Rengöringen är fantastisk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..