Comeback!

Nej det ska inte handla om min basketkarriär den här gången, haha. Men comebacker tycks vara det nya svarta. På lördag fyller jag 44 och det verkar som om jag har gjort comeback som modell minsann! Har inte gjort ett riktigt modelljobb på säkert 15 år, även om jag så klart har plåtat väldigt mycket i rollen som mig själv. Men den senaste månaden har jag alltså gjort två stora kampanjer minsann. Först var det att fronta Indiskas festkollektion som du hittar

HÄR

. Tycker det blev så himla fint. Magnus Ragnvid tog bilderna och jag har jobbat med Magnus många gånger genom åren. Ända sen the modeling days faktiskt. Han får en alltid att känna sig så trygg (och snygg!) framför kameran och jag tycker det verkligen speglas i bilderna. Här är ett smakprov från Indiskas kampanj. Vad tycker ni?Jag gillar nog bilden där jag har blommig klänning och ett glas champagne bäst. Men alla är fina tycker jag.

Sen igår var jag i Borås över dagen och plåtade en kampanj för 8848. De har otroligt snygga skidkläder alltså! Wow. Tror det kommer bli hur fint som helst. Resultatet kommer om några veckor så jag kan bara visa lite BTS.

Här

hittar ni iaf deras fina grejer.Tycker det är väldigt kul att plåta och visst är det väl skoj att man inte behöver vara 20 år och väga 3 kg för att få göra stora kampanjer? Kanske blir en liten modell-comeback för mig rent av..

4
52

En lång och märklig vecka

Förra veckan blev inte så lugn som lovveckor kan vara ibland. Normalt sett så har man ju mindre att göra när barnen inte har aktiviteter och man själv inte heller har några. Och många passar ju på att ta semester när ungarna har lov och då blir det lite lugnare på jobbfronten också.

Min lovvecka började med att vi åkte till Örebro en natt. Dylan och jag sprang zombieloppet Run for your lives och det var sjukt läskigt!!! Vi besökte också Prison Island som var himla kul. Lite svårt att göra med Sam bara, han pajade ganska många celler för oss. På söndagen red Dylan en tävling på Äppelvikens ridskola och hans pappa och farmor kom på besök.

Veckan fortsatte med att jag stressade som en dåre för att bli klar med Q3 för mitt AB eftersom momsen ska in snart. Finns inget jag avskyr så mycket som ekonomiarbete. Fy fan. Gör allt för att slippa, i sann ADHD-stil. På tisdagen åkte jag och mina systrar och min mamma upp till Piteå för min mormors begravning. Tyvärr hann vi knappt ta in att det var en begravning vi skulle på eftersom det var så oerhört mycket fix för att ens få med mamma. Jag ska skriva ett eget inlägg om detta för det gör mig fruktansvärt arg att det ska få gå till så här. Vi (framförallt min syster som tog hand om mamma mkt för några år sen innan hon blev så dålig att hon behöver professionell hjälp flera ggr om dagen) vet precis vad hon har för rättigheter, men oj oj vad vi har fått kämpa för att hon ska få den hjälpen hon har rätt till. Det är skamligt helt enkelt. En som inte har anhöriga som orkar strida eller har råd att betala för allting själv hade aldrig kommit iväg på begravningen. Hur ovärdigt är det? Att inte ens få vara med och begrava sin förälder. Men, nu kom vi till sist iväg iallafall. 

Det var en fin begravning i Hortlax kyrka. En solig dag, gnistrande snö utanför. Mormor får nu vila bredvid min morfar. Saknar henne så. Begravningsfikat var också fint och det var riktigt trevligt att träffa släkten, trots att det var under sorgliga omständigheter. Syrrorna och jag hann också besöka vårt happy place Burvik i några timmar.

Väl hemma blev det jobb hela torsdagen och hela fredagen. På fredagen spelade jag in i Märsta hela dagen. Vi gjorde ett testprogram inför en programserie som snart börjar spelas in. Hängde med Fred hela dagen och det var spännande. Han ”spådde” mig bland annat med Tarot-kort. 

Helgen den har bara gått i ett nafs som helgen ofta gör och imorse vaknade jag med en svinond blåsa på tungan. Trodde först det var halsont, men får väl vara ”tacksam” för att det bara var en fet blåsa.

1
22

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

Höstmys

Bli inte arga på mig nu, men när man har varit iväg och jobbat i sol och +30 grader är faktiskt inte höstmys så tokigt! Älskar att skräpa runt i myskläder (helst gosiga set i cashmere), raggsockor och otvättat hår i tofs. Det är okej när det är regn och rusk och nästan storm utanför fönstret. 

Här ska ni få ett tips på det perfekta höstmyset:

1. En mysig fåtölj att krypa upp i och en skön filt att svepa runt sig. Just den här har min mormor gjort till mig. Den är faktiskt från 1986 (!). 

2. En kopp te och en bra bok.Just nu läser jag Pascal Engmans Eldslandet. Föredrar fortfarande att läsa riktiga böcker mer än ljudböcker. 

3. Tända ljus eller elda i öppna spisen. Eller helst båda samtidigt, haha. Längtar redan efter julmyset! 

4. Göra en riktigt bra ansiktsmask och då blir det förstås

Jabushes 3 in 1 Peelingmask

. Den innehåller en mild PHA-syra som minskar hudens ålderstecken och jämnar ut hudtonen. Dessutom innehåller den peelingkorn som försiktigt peelar bort döda hudceller, överflödigt talg och orenheter och äppelextrakt med återfuktande effekt. Den får sitta i en kvart ungefär och sen sköljer jag av den. Efteråt är det skönt att smörja in huden med

Jabushe Intensive Moisture Protection

för maximal fukt och en känsla mjuk som sammet. 

Att ta hand om sig själv både på in- och utsidan är så tillfredställande. Det känns dessutom lyxigt eftersom det är ganska sällan man får en lugn stund i ett hus med 3 barn. Ser också fram emot att kolla ikapp x antal serier i rusket och höstmörkret. Och om ni blir sugna på någon av Jabushes produkter så kan ni både läsa mer om dem och klicka hem dem HÄR. Tillverkade och utvecklade i Sverige samt veganska! Bra va?

//Ambassadör för Jabushe//

1
13