Hemma igen

3F2F936C-CC47-4D57-A9A4-6C81A9E2C381
Hemma igen efter 3 veckors jobb och jag är så trött, så trött. Har hållit både energin och humöret på en bra nivå under veckorna på Cypern, mycket tack vare att jag har tränat nästan varje dag, ätit och sovit bra, fått lite d-vitamin och allt med jobbet har varit oerhört bra strukturerat, planerat och förberett i år. Det var först när jag kom hem som jag kände hur enormt trött och sliten jag är. Klassikern: när man slappnar av. Känns lite som jag går runt i en konstant baksmälla. Man tänker att man ska vila när man kommer hem men så blir det ju inte för då ska barn och vardagssysslor ha sitt. Speciellt helgerna är ju intensiva, minst sagt. 
A5CFB839-BF47-42B1-ABBC-C544CFCF4B51
E09245D6-5940-4784-A965-7B6D9A156155
8C5FE300-445B-404E-BC83-FC21A231EC1C

Märker också att jag har tömt mina energidepåer eftersom jag har väldigt kort stubin och är noll stresstålig. Humöret är inte på topp kan man väl säga. Har också fått små slängar av paranoian jag led av när jag var i min utmattning, dvs att man tror att folk inte tycker om en och att alla vill en illa. Det är en riktigt obehaglig känsla för den är så verklig i huvudet även om den egentligen är helt grundlös. Patrik har gett mig det kloka rådet att inte handla i affekt när jag känner mig så här. Det ångrar man oftast.

Önskar att jag hade tid att vila, men nu är det bara på’t igen med nästa projekt för att inte tala om hur mycket som har släpat efter när jag varit borta.. En kär familjemedlem har också nyligen gått bort och även sorgen kräver ju sitt och tar mycket energi. Personen i fråga var mycket gammal och det är ju livets gång, men det är inte mindre sorgligt för det. Kanske skriver något mer om det sen men just nu vill jag ha min sorg ifred.

Även kroppen talar om för mig att den behöver lite paus, har småont här och var. Handleden, armbågarna, hälen, magen, förkyld osv. Är inte ens särskilt pepp på basketen just nu och då är det illa ställt. Men även smärta tar ju energi, även om det inte är några större grejer det handlar om.

Ledsen för absolut opeppigt inlägg, men det är ju så livet är. Upp och ner.

 1. Inte alltid roligt att vila, vet hur det är, man har så mycket energi som vill ut men samtidigt orkar inte kroppen med hela tiden.

  Jag håller många olika pass varje vecka och min fot strejkar. Försöker vila mellan alla passen men det vill sig inte riktigt.

  Ta han om dig

 2. Tack för att du delar med dig ❤️
  De kommer bli bättre låt kropp å knopp vila nu

 3. Emelie skriver:

  Styrkekramar till dig Jessica!!
  Vill uppmuntra dig med att du sprider iallafall väldigt mycket positiv energi omkring dig! Både genom dina sociala medier och inte minst din och Lovisas podd 🙂 Den är min räddning under mina löprundor i höstmörkret!

 4. Sandra skriver:

  Kram Jessica! Ta hand om dig ❤️
  Jag är för första gången sjukskriven för en stressreaktion då energinivån är nere på noll 🙁
  Känner igen mycket av det du skriver…
  Kram ❤️

 5. Marica skriver:

  Känner igen det där med paranoian. Upplevde samma under min utmattning och det bidrog säkerligen till att jag, som vanligtvis är social, fick social fobi under den tiden. Den där paranoian kommer tillbaka när jag haft det stressigt. Blir osäker och tvivlar på det mesta. Jobbigt. Hoppas du får tid till återhämtning snart! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..