ANNONS

Stressig höst 🍂

/

Jag Àr vÀl inte den enda som har FULLT UPP just nu. Hur kommer det sig att det alltid hopar upp sig pÄ hösten? Tur att man (lÀs jag) fÄr lite ny energi i kroppen nÀr luften blir högre och svalare. TÀnker bÀttre pÄ nÄt sÀtt. Sover bÀttre. MÄr ocksÄ super bra av min och Patriks 5-2 (vi fastar tvÄ dagar i veckan, pÄ de dagarna Àter man max 500 kcal). Hela systemet tycks mÄ bra av det. Min IBS Àr nÀstan helt borta (peppar peppar..), jag sover bÀttre och Àr piggare pÄ dagarna. I början var jag trött och gnÀllig och frusen nÀr jag fastade, men nu kÀnner jag mig helt som vanligt. Med undantag för att jag inte riktigt orkar trÀna pÄ fastedagarna.

Lite mys med Sam hinns alltid med. Han Àr sÄ goooooo! 

331F53C6-FCB5-4690-815E-9ED05D5A44E8
625314B6-77D3-4A0E-B4C4-104F1844B5F2

En look frÄn hÀromdagen. Har sÄ spretig stil just nu. Mycket jeans och collegetröja blir det.. Men vill ocksÄ gÀrna ha en snygg enkel basstil som pÄ bilden ovan. Byxor och kappa frÄn Stylein, tröja frÄn Dagmar, örhÀngen frÄn Sophie by Sophie och diadem frÄn By Malina.

Åker till Cypern i tre veckor (och spelar in Superstars) pĂ„ tisdag och har mycket att fixa innan dess. Lofsan och jag ska tex podda 4 (!) ggr innan jag Ă„ker för att jag ska slippa göra det dĂ€r. Vi poddade hĂ€romdagen, men det var visst nĂ„t fel pĂ„ Lovisas fil sĂ„ vi mĂ„ste göra om hela avsnittet
 Suck!! SĂ„ opepp pĂ„ det.  Tycker det Ă€r jobbigt att ha annat jobb hĂ€ngande över en nĂ€r man redan jobbar 10-12 timmar om dagen. Sen ska alla samarbeten som ska publiceras nĂ€r jag Ă€r borta göras klart. Jag ska spela in en grej för Kanal 5 och pĂ„ fredag ska jag plĂ„ta en stor spĂ€nnande kampanj som kommer att synas i november. Dessutom ska ju allt pĂ„ hemmaplan förberedas. Göra ett schema för barnen och deras aktiviteter sĂ„ Patrik har koll, boka upp barnvakter frĂ„n myNanny till alla dagar som behövs, tvĂ€tta och organisera, packa osv. Dessutom göra sĂ„na dĂ€r ganska trĂ„kiga fixgrejer som Ă€ndĂ„ mĂ„ste göras innan man drar ivĂ€g dvs gĂ„ till frisören samt fixa fransarna och ögonbrynen.

D2E73CDF-DCE9-431E-A1C5-E69AD86198AF
861E3A94-E6BC-430C-A27A-3C57A1F73E3A

Dessutom vill jag ju hinna trÀna som vanligt. I söndags spelade vi första basketmatchen för sÀsongen. Vi har ju gÄtt upp till division 3 i Är och det kÀnns att det Àr lite annan nivÄ. Vi mötte Central och spelade ganska bra de tre första perioderna, men tyvÀrr inte den sista och dÀrför blev det torsk med 16 poÀng. KÀnde pÄ kroppen dagen efter att det var tufft dÀr ute pÄ plan, sjuk trÀningsvÀrk. Helt mörbultad faktiskt. Körde baskettrÀning igÄr och orkade knappt lyfta benen. Ajaj.

961674DA-5B7A-4501-8EF3-F302628E26A3

4C04BD34-F6D3-4105-B8EE-B220BFD4FC96
StyrketrÀningen har jag tyvÀrr tvingats pausa lite pga att min handled inte riktigt har tÄlt belastningen. Den har blivit överbelastad och jag har fÄtt en inflammation och har helt enkelt jÀtteont. Gör egentligen ont att spela basket, men dÀr har jag köpt ett handledsskydd och tar en vÀrktablett och lever i total förnekelse. SÄ irriterande ÀndÄ för jag Àr sÄ jÀkla pepp pÄ styrketrÀningen. Vill trÀna typ varenda dag.

6
20

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00