ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

SOS! Huden!

/

Jag älskar sommaren. Älskar solen. Älskar att gå utan smink och bli brun och fräknig. Så här ungefär: 

89F8FCA4-75D5-482F-A8CF-8EE8E7D73B70

Men det är ju ärligt talat inte bara positivt. Nu när det var dags att börja jobba gjorde jag en liten inventering av fejset och insåg att jag hade fått några nya små rynkor, var både torr och lite oren/fet i hyn. Har fått en del finnar och orenheter, förmodligen av solkrämen. Eller kanske för att jag har slarvat lite med rengöringen under sommaren. Man tänker ju lite som så att om man inte har smink behöver man inte göra rent, men svett och föroreningar och klor och salt osv ska ju egentligen också tvättas bort. Men hösten är ändå härlig, en nystart på många sätt. Så nu när det är dags att börja jobba är det också dags att gå tillbaka till rutinerna även på skönhetsfronten.

Men innan vi kommer till mina rutiner så måste jag bara få tipsa om Jabushe Sun, ett kosttillskott med betakaroten. Man tar en tablett om dagen och de gör att man lättare får färg. Egentligen är det väl främst meningen att man ska äta dem under sommarmånaderna eller när man ska vara i solen, men jag äter dem året runt och har fått en finare grundfärg. Blir aldrig sådär spöklikt vit som jag annars blir på vintern. 

24E0697C-6BB7-4F44-94D5-C763F94AB96F

Tillbaka då till mina rutiner. Jag är sen ungefär ett halvår tillbaka ambassadör för svenska hudvårdsmärket Jabushe och det är såklart deras produkter som är basen i min hudvårdsrutin. Jag har ju tidigare tipsat om deras rengöring, det inlägget hittar du HÄR, som är helt överlägsen. Förutom det så behövs bara två produkter till: Jabushe Original och Jabushe Eye Cream

C6C94F31-E73A-4F48-82CB-70B68F703D99

Det är otroligt skönt att slippa släpa runt på dagkräm, nattkräm, ögonkräm, toner, serum, rengöring osv när man reser mycket. När jag är ute på resa har jag bara med mig tre produkter: Jabushe Cleansing Lotion, Jabushe Original (funkar som både dag- och nattkräm) och Jabushe Eye Cream.

427CF7F3-FFA7-400D-800D-6AB627D2F12D

Originalkrämen är en aktiv hudvård som innehåller formulan QAL 100 (Q10, liponsyra och acetylkarnitin) som bygger upp hudcellerna på djupet och är väldigt effektiv på rynkor och andra tecken på åldrande eller solskador. Även Eye Cream innehåller QAL-100, dock i mindre dos eftersom formulan är extremt verksam och huden runt ögonen är känslig. Studierna som visar att Jabushes produkter faktiskt funkar på riktigt och har effekt på åldrande och solskadad hud har granskats och godkänts av Karolinska sjukhuset så trovärdigheten är hög. 

334A73C4-073A-455D-AD6E-CF3CCE06B496

Att inte alla i min ålder har de här två krämerna som sin bas i badrumsskåpet är för mig ett mysterium!

//Ambassadör för Jabushe//

0
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00