Ensam hemma 😫

Tänk att jag är 43 år och fortfarande mörkrädd… Har varit mörkrädd och lättskrämd hela livet och det håller liksom i sig. Det var för mig en av de stora utmaningarna med att flytta till hus, att ibland tvingas sova ensam hemma. Har alltid känt mig tryggare i lägenhet där man kan höra grannen på andra sidan väggen och där man bara kan öppna dörren så finns det människor i närheten. Alltid någon som hör en om man skriker om ni fattar vad jag menar.

De gånger jag har varit tvungen att sova själv här i huset har jag INTE sovit bra. Trots att vi har larm och kameror and you name it så ligger jag som stelfrusen av skräck och lyssnar på varenda litet ljud. Vaknar också av minsta lilla knäpp om jag mot förmodan lyckats somna. Sen så fort det börjar ljusna så kan jag äntligen slappna av och somna, men det är ju ungefär då Sam brukar vakna. Då är man INTE pigg efter någon timmes orolig sömn.

I helgen var Patrik borta på träningsläger med Hammarby och det var en mardröm. Det blev inte mycket sömn på mig.. Tvingade dessutom Dylan att sova i min säng haha. Gick bättre på lördag kväll iofs för då hade jag varit på kräftskiva hos några kompisar här i Bromma och druckit några glas vin och då somnar man ju lite lättare haha. Supertrevlig familjekräftis var det. Vi har skaffat oss ett litet gäng här i Bromma som är himla trevliga, även barnen är kompisar. 

67B42E12-28A2-466C-877B-FC3D4EF6283F
172C0BCE-C022-4DC1-A7BB-28724E7956B5
13FD12B4-3D61-4365-BF46-D56CEDA34B32
24835118-6423-4501-BAAD-4637CA123BC1

 

  1. Annika skriver:

    Jag är med dig! Mörkrädd och lättskrämd. På landet har jag jobbigt med öppna fönster om natten och den oskyddade känslan och den är inte mycket bättre hemma stan heller.

  2. Malin skriver:

    Kan inte annat än känna igen mig, tack för att du delar med dig! Det jobbiga är ju att det är så förbaskat svårt att bli av med känslan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..