ANNONS

Stackars Sam..

/

Vilken dag för svensk damidrott det var igår hörni! Först slog basketdamerna Ryssland vilket innebar en femteplats i EM och en OS-kvalplats. Tror det finns goda chanser att vi får med oss basketdamerna till Tokyo och det vore riktigt stort för svensk basket. Samt ytterligare ett svenskt lag att följa under OS. Jag håller tummarna! 

2E275BD1-BBD0-4B9C-B17E-8115816AB649

Sen såg fotbollsdamerna till att VM-bronset landade i Sverige. Härligt jobbat brudar! Även om det fortfarande känns snöpligt att det inte blev VM-final… Har varit otroligt kul att följa laget den här VM-turneringen. Tycker de har bjudit på stor underhållning.

Vi är just nu på besök i Göteborg och bor hemma hos Patriks föräldrar (de är i sin sommarstuga). Igår skulle vi på middag hos en av Patriks kompisar och när vi skulle göra oss i ordning i fotbollspausen lyckades Sam få tag på min locktång när den låg och skulle svalna av. Han ville visst också locka håret.. Det var en dålig idé. Tången var fortfarande varm och han brände sig på kinden. Han grät förstås och vi försökte lägga på nåt kallt men det var inte så lätt för han ville absolut inte ha det där. Brännmärket blev allt större så vi bestämde oss för att åka in till sjukhuset och titta på det. Det var jag som nojade så klart. Man har ju själv bränt sig på locktången ex antal gånger och det svider ju och så, men brukar gå över rätt snabbt. Fast nu var det ju ett litet barn det handlade om så det kändes bäst att en läkare fick titta på det.

6BF3B1D8-64DF-4823-BD3D-1335F0290828
8C6ED355-070B-4761-BD47-389BFB4E398C
E43A6806-D089-480E-A539-F4BE35A9E538

Vi hade tur och fick komma in med en gång, det var lugnt på barnakuten. Sam fick alvedon och nån slags gel, antiburn eller nåt, som satt på en timme och skulle både vara smärtstillande och förhindra att skadan blev djupare. Sen kom läkaren och tittade på det och det var bara en ytlig skada så det var skönt. Sam fick ett stort plåster men eftersom det var på kinden satt ju inte det kvar i mer än någon timme..

Han var iaf pigg och verkade inte särskilt påverkad så vi åkte och åt tacos hos Patriks kompis Bosse och hans tjej Sara. Där fick vi också träffa Robin och Karin och Patriks nya gudbarn Freja. Man har ju glömt att bebisar kan va så små! Mys!!

6B457431-D9E9-4099-ADD0-F3CA136DDF29
CB87B988-7A93-477D-AFFA-B2FAD00A035E

Nu smörjer vi Sams stackars kind med vaselin några dagar och hoppas att det inte blir någon blåsa och att det läker fint. Men fy vad otäckt det är när barn bränner sig. Jag fick absolut panik. Har iofs dåliga minnen när det gäller att bränna sig. Min farmor råkade tappa en kanna hett kaffe över min rygg när jag var kanske 10 år. Minns hur jäkla ont det gjorde. Vi hade picnic på en brygga och jag hoppade i den kalla sjön med kläderna på för att få svalka. Sen fick jag ligga på mage på en madrass och titta på tv hemma hos min farmor några dagar. Fick säkert äta massa glass som kompensation, hehe. Men tror det är därför jag får panik när barn bränner sig.

10
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00