ANNONS

Snart…!

/

Snart snart snart är det semester för min del. Har längtat otroligt mycket efter semestern iår, har känt mig ganska stressad den senaste tiden faktiskt. Det finns många fördelar med att inte gå till ett jobb på bestämda tider varje dag, men det finns också vissa nackdelar. Man hamnar lätt i att man jobbar jämt istället. Dvs även på kvällarna. Har haft svårt att få tiden att räcka till på sistone och tyvärr har även bloggen blivit lidande. Har helt enkelt inte hunnit/orkat uppdatera så ofta. Vad längtar ni mest efter på semestern? Jag ser fram emot:

1. En helt ren kalender. Inga måsten och inte öppna mailen ens på flera veckor (känns som det kommer att gå sådär..)

2. Läsa böcker i en solstol. Riktiga pappersböcker. Vältummade av solkräm. Man ska ju helst inte vara så mycket i solen, men jag älskar solen och älskar att sola. Behöver verkligen få mkt sol den här tiden på året för att palla vintern.

3. Rensa förråd. Eller, ser fram emot är väl kanske inte rätt uttryck här.. Men, ska bli skönt att få det gjort.

4. Kunna träna som en naturlig del av dagen. Inte bara trycka in det nånstans där det egentligen inte ryms. Spela utebasket med laget, styrketräna med Patrik (japp, det är nytt), yoga, springa (om hälen blir bättre nån gång), spela basket och handboll i trädgården med ungarna.

5. Bada och äta mjukglass och massa jordgubbar.

Vi har inga jättestora planer för sommaren. Vi ska till Visby några dagar nästa vecka, till Göteborg på Partille Cup, bröllop i Ystad, Åhus Beachhandboll och sen vet vi inte riktigt. Om det blir dåligt väder hemma kanske man vill iväg i slutet av sommaren. Dylan och jag ska också försöka få till hans tioårsresa som ska gå till Singapore. Men det kanske blir till hösten. Sen så fyller både Jack och Sam år i juli och det ska firas så klart. Ser fram emot riktigt lata dagar. Hoppas hoppas hoppas jag klarar av att INTE jobba.

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00