ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

Vad Christer Lindarw sa..

/

C3014C78-5EF3-44AE-A10E-433EFB49375D
85981D14-9162-43AC-8BB6-E99367A70A5E
Har som ni vet jobbat extremt mycket i maj. Inspelningarna av ”Vem kan slå Anja och Foppa?” är långa och krävande. Vi håller på i många timmar och är oftast inte klara förrän sent på natten. När man väl kommer hem är man ju svintrött och vill inget hellre än att bara hoppa rätt i säng. Men då tänker jag alltid på var Christer Lindarw sa till mig när han gästade Breaking News i vintras. Jag frågade honom vad hans hemlighet är, eftersom han ser oerhört fräsch ut och har jättefin hy. Och då har ju han ändå jobbat med oerhörda mängder smink när han till exempel har gjort After Dark.
2223E9E8-3149-4C88-B5C6-0722C395803E

Hans svar var verkligen inget hokus pokus. ”Rengöringen är det absolut viktigaste. Strunta aldrig i att tvätta bort sminket och skaffa en bra återfuktande rengöring. Samt, när du tror att du är ren – då tvättar du dig en gång till.” Nu råkar jag ju ha tidernas bästa rengöring, tack vare att jag har börjat jobba med Jabushe (Jabushe Cleansing Lotion). Hade kanske aldrig upptäckt den annars och tänk vad jag hade gått miste om då!! Ibland använder jag den på torr hud och ibland fuktar jag ansiktet först. Den är så jäkla skön att tvätta sig med, det känns som man smörjer in sig med en gosig ansiktskräm. Och efteråt (när man som Christer sa har tvättat sig TVÅ gånger för att få bort allt smink, man har ju ganska mycket på en tv-inspelning) så är man så mjuk och len att det känns som man redan är insmord. Rekommenderas varmt!

46D652FB-7263-43D8-8A70-7685047A8443

Jabushe har precis kommit med en ny produkt som är kanon när man har stressat mycket (det märks ju ofta på huden) eller haft mycket smink eller kanske sovit för lite. Har testat deras ansiktsmask Jabushe Peeling Mask några gånger nu och den känns väldigt lyxig faktisk. Extra allt. Det är både en mask och en scrub och precis som ansiktskrämerna innehåller den aktiva ämnen så att huden inte bara KÄNNS skön efter att man tvättat bort masken, den gör nytta också. Ibland kan jag tycka att såna här små stunder är höjden av lyx – ni vet när man tar hand om sig själv, sin hud, sina naglar, sitt hår, plockar ögonbrynen osv. Kanske är det för att jag stressar runt så mycket och har femtielva barn och aldrig hinner med sånt.

41CEFDD1-A033-4E2E-BDA1-9C7BE925CEC7

Nu när sommaren kommer och man går osminkad ganska mycket, kom ihåg att det är lika viktigt med rengöring ändå. Vi utsätts för föroreningar hela tiden (särskilt i stan) och svettas mycket på sommaren. Dessutom är solskyddskrämen sällan det bästa för hud och porer. Jag blir lätt fet i huden av den. Mycket orenheter som ska tas om hand på kvällen oavsett om man har haft smink eller inte. Och ska du investera i en riktigt bra rengöring eller mask/scrub så tycker jag helt klart du ska satsa på Jabushe!

8605C0BE-3B9F-4919-8B25-86B93CE2DE72

//Ambassadör för Jabushe, betalt samarbete//

1
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00