ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Jabushe

Min dagliga hudvårdsrutin

/

Ni är många som har undrat över mina hudvårdsrutiner så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg om det. Samtidigt kan jag ju passa på att berätta att jag under 2019 är ambassadör för Jabushe! Det känns verkligen jättebra! 

Jag testade Jabushe i lite mer än en månad innan jag bestämde mig för att tacka ja till att bli ambassadör. Jag gillar ju inte att marknadsföra produkter jag inte genuint tycker om eller kan stå för. Jag brukar ha som måttstock att jag hade kunnat tänka mig att köpa produkten själv. Och så känner jag definitivt med Jabushes hudvård. Har nu använt dem i ungefär tre månader och jag tycker att min hud har blivit spänstigare, blivit mer återfuktad samt fått en härlig lyster som känns som om den kommer inifrån.

Okej, här är min rutin:

1) Jag tränar mycket och har ett jobb där jag använder mycket smink så därför är jag extra noga med rengöring och tvättar ansiktet med Jabushe Cleansing Lotion både morgon och kväll. Skönaste rengöringen nånsin! Den gör rent huden, men tar också bort ögonmakeup OCH kan användas som toner. Vet att många makeupartister har just den här rengöringen som sin favorit. 

2) På morgonen använder jag Jabushe Intense Moisture Protection som ger massor av fukt (smörjer in ansikte, hals och bröst) och Jabushe Eye Lift serum som är suveränt för mina pollensvullna ögon.

3) På kvällen använder jag Jabushe Original Cream, den använder jag bara en gång om dagen eftersom den är väldigt aktiv och min hud är lite känslig, speciellt vintertid. Om man vill testa ifall Original funkar på ens hudtyp så kan man börja med Jabushe Soft som innehåller lite lägre koncentration av det aktiva ämnet QAL-100. Runt ögonen smörjer jag på Jabushe Eye Cream. Jag dricker också Jabushes Collagen varje dag för att jobba med huden inifrån och jag tycker baske mig att det har haft effekt! Tar också en kapsel Jabushe Sun varje morgon för att lättare bli brun och få en fin grundton.

Känner mig så duktig med min hudvårdsrutin just nu, sköter mig verkligen. Men så har jag ju också passerat 40 och måste tänka mer på hur jag tar hand om min hud och använda hudvård som hjälper till och det är precis vad Jabushes produkter gör. Jag gillar också att det är ett svenskt märke där allt produceras i Sverige och att produkterna är baserade på svensk seriös forskning och kliniska studier. De har ju faktiskt DOKUMENTERAD EFFEKT, vilket det inte är så många som kan skryta med. Det är också kanon att all Jabushes hudvård är vegansk! Produkterna är prisvärda och hittas på alla Åhléns, apotek och hälsokostbutiker. Oerhört prisvärda är de också. Särskilt med tanke på att de faktiskt håller vad de lovar. Om ni vill läsa mer om Jabushe och kanske redan nu klicka hem deras produkter så gör ni det HÄR

I övrigt när det gäller skönhet då: tyvärr får jag inte så mycket sömn som jag skulle behöva pga en ettåring som inte har sovit en hel natt i sitt liv.. När man slarvar med sömnen syns det direkt i ansiktet. Men i övrigt rör jag på mig mycket, vilket är bra för både kropp och knopp. Jag försöker vara ute en stund varje dag för att få frisk luft och solljus. Dricker mycket vatten, äter mycket grönsaker och yogar hyfsat regelbundet. Sen sitter nog också en del i mina norrländska gener, haha.

Ni hittar också Jabushe på instagram såklart, där heter de @jabushesweden. De fina bilderna i inlägget har min makeupartist Evelina Lundqvist tagit. //Ambassadör för och i samarbete med Jabushe//

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00