Bästa påsken i mannaminne! Del 2

På långfredagen drog vi vidare till min syrra som har sommarhus utanför Eksjö. Det var superfint väder hela tiden vi var där. Shortsväder! Vi åt en mysig påsklunch och sen spelade vi basket i flera timmar. De har byggt en liten basketplan på gården. På kvällen åt vi smaskig middag (hemgjord kycklingkebab) och spelade spel när småttingarna lagt sig. Sam var i himmelriket för syrran har hur mycket leksaker som helst och dessutom en lekstuga som funkar som affär, en klätterställning och en studsmatta. 

Jenny älskar att pynta och greja och på lördagen ordnade hon äggjakt för alla ungar runt omkring (hennes barns kusiner). Alla fick en skattkarta med vad de skulle hitta och det var otroligt bra ordnat. Sen lekte barnen vidare och vi vuxna satt i solen och njöt av ett glas skumpa eller en öl.

Riktigt härligt! Sen kom även påskharen och Sam blev kär, haha. Han vägrade släppa haren, ville bara krama den och gå med när haren skulle gå. Vi satt ute till solnedgången och sen gick vi in och käkade middag och åt jordgubbar med glass och grädde och spelade spel. Det var riktigt segt att åka hem idag när det var 20 grader och sol och man helst bara hade legat ute och slappat. Men alltså, vilken påsk!! Den får högsta betyg. 

0
29

Bästa påsken i mannaminne! Del 1

Jäklar vilken grym påsk!!! Har haft det helt underbart. Och vilket väder!! Knappt man tror det är sant. Vi kom precis hem från en liten roadtrip till Småland. Först var vi några dagar på Patriks föräldrars lantställe utanför Oskarshamn. Patriks föräldrar var där samt hans syrra och hennes man och deras två barn (Sams kusiner) som är 2,5 och 1. De kommer ju att ha jättekul tillsammans när de blir lite större, men de har kul redan också. Väldigt härliga dagar. 

Jack tog sina premiärdopp för året, den galningen. Det var inte varmt direkt.. Han skakade som ett asplöv efteråt. Men modigt ändå! 

Sam lekte massor med sin gulliga kusin Alice. Hon pratar på som bara den, otroligt gullig. 

Patriks pappa renoverade en gammal skrinda som Patrik och hans syrra åkte i när de var små. Sam ÄLSKADE det. Han ville inte sluta åka runt i den. 

Vad gillar ni min heta WT-stil, haha? 🙈 Älskar att vara på landet där man bara kan ta på sig precis vad som helst och inte duschar på flera dagar. 

0
22

Den stora matchen

Patriks lag Hammarby Handboll har tjatat ett tag på att de vill möta mitt basketlag KBK (Kungsholmen Basket) i en basketmatch. Vissa i laget spelar visst en del basket på skoj. Så i lördags ägde den mytomspunna matchen äntligen rum. Patrik och jag hade fixat ett litet event och bokat en hall med domare, sekretariat, tidtagning och allt. Samt styrt ett lite trädgårdshäng med korvgrillning och ök/skumpa efteråt. Det blev otroligt lyckat!

Vi var dock sämst i matchen och satte verkligen ingenting. Första perioden var vi meganervösa och vågade inte riktigt gå på samt att vi inte hade räknat med att deras handbollsskills skulle vara så avgörande även i basket. De sprang ju sönder oss totalt. Nåja, lite skämmigt var det att vi var så kassa (vi är ju bättre egentligen) men jag tänker att det var kul för Hammarby att få vinna nåt för en gångs skull hahaha. Rickard Lönn och Kajsa i mitt lag blev MVP och vi hade också fixat en riktig pokal som är tänkt att ha som vandringspokal så vi kan spela fler matcher.Efter matchen gick vi hem till oss och hängde i solen i trädgården. Sååååå mysigt! Vi grillade korv och drack öl och bubbel och körde stress på vår basketkorg och lite handbollsprick också. Vi trodde att alla skulle droppa av och åka hem när det började bli lite kallare, men nästan alla stannade när vi gick in vid 18.30. Så drt blev en oplanerad sen fest av vårt planerade trädgårdshäng. Men det är väl alltid de festerna som blir roligast väl? Hade dock missberäknat lite hur törstiga damerna i mitt basketlag är.. Det gick 5 magnumflaskor skumpa, två magnumflaskor rosé samt kanske 8 flaskor till rosé/bubbel/vitt vin 🙈 Behöver jag nämna att vinförrådet nu är tomt haha? Vi återanvände ett gammalt På Spåret quiz och snackade och dansade och hade allmänt skitkul tills jag på en sekund kände att jag måste lägga mig NU så jag missade slutet på festen.

Otroligt lyckad dag! Mitt lag är så mysigt och även Patriks lag är superhärligt. Goa gubbar! Det här kommer vi definitivt att göra om. Och hur härligt är det inte att bo i hus och kunna ha fest för 30 pers? 

1
22