ANNONS

Panikträning!

/

Ja det är ju det jag sysslar med inför Big Sur Marathon den 28/4. Paniktränar. Har inte alls hunnit med att träna som jag hade tänkt mig när jag har gjort två säsonger av Breaking News. Men jag har en panikplan, hinna trycka in ett gäng långpass och göra så många löppass som möjligt. Samla på mig mil helt enkelt. I fredags skulle jag göra veckans långpass, hade tänkt mig ca 1,5 mil, men det var otroligt tungt så det blev istället långsamma 1,3 mil. Fattade inte varför det kändes så tungt, men fredags kväll när jag började få ont i halsen så fattade jag direkt. Och när jag vaknade igår så var jag dyngförkyld. Suck. Har inte tid med det!!! Det här VAB-helvetet i januari och februari tycks fortsätta. Sam kommer konstant hem från dagis snorig.

Före träningen i nya vårfina träningskläder från Kari Traa. Har satsat lite extra på rosa även i träningsgarderoben 🙈

4109677F-6C97-4882-A9BC-0F3DAFECF0A1
7044E3C2-2E54-4327-A7D3-79C1E6046834
Efter träningen – dead meat. Alltså det var så sjukt jobbigt.

Med tanke på mitt maraton i april så borde jag nog inte ha spelat basketmatch idag, men jag kunde inte låta bli. Det är för roligt helt enkelt! Vi var riktigt vassa idag och vann mot Hephata med 40 poäng!! Vilket var ganska anmärkningsvärt eftersom vi i de tidigare två matcherna mot dem har förlorat en och vunnit en med en poäng efter förlängning. Dagens seger innebär att vi gick upp i serieledning och nu har vi vittring på en division 3-plats. Kan inte med ord beskriva hur roligt det är med basketen. Var pga min förkylning ganska orkeslös idag och nu lär jag ju ha förlängt sjukdomen med några dagar. Det är förstås stressande eftersom jag MÅSTE få till ett bra långpass nästa vecka. 

07F844D5-4299-4FB2-8AB0-506C3C4A25A0

2
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00