VAB

Suck, hur tråkigt är det att vabba? Händer ju också alltid när man har en miljon grejer att göra. Januari är alltid en stressig månad. Massa galor och mycket jobb. Imorgon är det Elle-gala och jag går all in på prinsess-stilen i år. Hade en lite ”coolare” outfit förra året så den här gången var jag riktigt sugen på en maffig prinsessklänning. Det är så otroligt lyxigt att ha möjligheten att få låna dessa svindyra designerklänningar. En ynnest att få bära dem. Dock hinner jag inte med alla förberedelser nu pga av VAB så soldusch och franspåfyllning blir det inget med tyvärr. Men imorgon sätter vi igång redan vid 15. Jag är bjuden på ett förhäng på Nobis Hotel där jag kommer att få smink av Sarah Grundén och hår av Antonio Axu. Min stylist Sara är också där och gör sig i ordning så hon får hjälpa mig att komma i mitt världshav till klänning, haha.

Här är en tidigare Elle-gala-klänning. Kanske från 2015 eller 2016? Minns inte riktigt. Den fick iaf väldigt mycket uppmärksamhet. Klänningen är gjord av Frida Jonsvens. 

4F637C29-F84E-4881-A5FC-07BA10CCDA72
B29FF368-B1AB-43CC-96A0-8F1F9B74BCBE
0259B8F4-CCC0-4FC0-B1B7-5B7ECFC595A6

Och så här ovan förra årets oufit, även den från Frida Jonsvens. Älskar färgen och kändes kul att ha nåt annat än galaklänning. Patrik var ju också sååå stilig i sin smoking.

På måndag är det galadags igen, då är det Idrottsgalan som gäller. Även den börjar svintidigt vid 16 så där går nästan hela dagen. Vet ännu inte säkert vad jag ska ha på mig, men det löser sig väl 😬

Och sen på tisdag är det dags att börja jobba igen. Det blir en ny säsong Breaking News och det ska bli skitkul. Dock har vi gjort ganska stora förändringar av programmet så det är inte säkert att ni kommer att känna igen er.. Blir spännande att höra vad ni tycker!

Nu ska jag återgå till att torka snor på den lilla skrutten. Ha en fin torsdag!

 1. Emma skriver:

  Hej, lyssnade på er podd idag där du pratar om att rensa ut olika saker ur ditt liv på många olika plan. Blev så inspirerad och peppad på att göra samma sak. Kan du inte skriva mer om det här i bloggen?
  Och förresten tack för allt, det är tack vare din och lofsans löparbok som jag började springa 👍🏼😊

 2. Underbar klänning du hade. Själv har jag vabbat idag. Men jag passade på att tvätta, ombesikta bilen, och springa 10 km när han kände sig piggare. Min grabb är lite större på 11 år så han klarar sig en stund… =) Men nu längtar jag till jobbet.

 3. Flisan skriver:

  Visst är det trist att vara hemma med sjukt barn (jag är urdålig på att leka och att vara hemma en hel dag är inte min grej) men vilken otrolig lyx det är att kunna vara hemma och ’vabba’. Här där jag bor finns det inte vab, man förväntas ’lösa det’. Det är ju inte då enkelt när man inte är hemma fru….

 4. Annika skriver:

  VAB var alltid det värsta jag visste! Första dagen när dottern sov mest hela tiden var det lite mysigt. Dag två när hon klättrade väggarna ville jag bara slita mitt hår. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..