ANNONS

Frida 😥

/

Ni som har följt mig här och på insta vet säkert att vi i lite mer än ett år har använt oss av en superbra barnvakt från myNanny. I perioder har Frida varit hos oss väldigt mycket, när jag har varit bortrest på jobb till exempel samt innan Sam började på dagis. Hon har ju passat Sam sen han var bara några månader så det har ju känts oerhört tryggt för oss. Hon har också varit extremt flexibel och oftast kunnat ställa upp på kort varsel och sällan sagt nej. Det har varit så skönt eftersom en av mina största anledningar till oro förr var hur jag skulle få ihop det med barnvakter. Det var ju innan Patrik flyttade hem och jag bodde ensam med två barn och jobbade konstiga tider. Varenda vecka var det samma logistiska problem och det hände ju ganska ofta att jag var tvungen att ta med barnen till jobbet. Så det har ju varit skönt att slippa tänka på, eftersom Frida nästan alltid har kunnat ställa upp. 

18E255AF-58AB-4854-9C8A-FE88AFEF11A6
D2843B46-913B-40BF-B036-2C6DB90723E1
Hon har ju dessutom blivit en av Sams absoluta favoritpersoner, det finns nästan ingen han blir så glad över att se som Frida när hon kommer. Antar att han också känner sig trygg med henne eftersom han har känt henne hela livet och hon ger ju alltid honom 100% fokus och leker med honom hela tiden och det älskar ju barn. Men hon har också fått superfin kontakt med Dylan (som är nio). De pratar massor och hon brukar alltid läsa för honom i typ en timme när han ska sova. I perioder har hon ju också hjälpt till med att följa med honom till hans aktiviteter. De har blivit kompisar helt enkelt. 

Därför blev vi såååååå ledsna när Frida berättade att hon ska sluta hos myNanny. Man förstår ju så klart att man bara har dem till låns, det är kanske inte så många som vill jobba som barnvakter hela livet, men vi hade liksom inte ens tänkt på att hon skulle sluta en dag. Frida vill göra något annat nu och det fattar vi ju, men det är ändå så himla trist. Hon har varit otroligt behaglig och enkel att ha att göra med. Aldrig något strul. Snacka om att det är en stor förlust för både oss och myNanny. Önskar förstås Frida all lycka vidare i livet, vi kommer att sakna henne massor, både stora och små. 

25C300EB-9299-4D76-ADD2-BC64B6442ED1

2
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00