ANNONS

Nu är jag tillbaka!

/

Har verkligen inte orkat blogga på länge, har haft så mycket på jobbet och har varit otroligt trött. Sliten. Har inte ens orkat träna och då är det illa. Är väl iofs ett tecken på att jag har blivit bättre på att lyssna på kroppen. När jag känner att energinivåerna är låga så vet jag att jag måste välja vad jag ska lägga energin på och att jag inte kan göra allt.

Igår var jag iaf på första basketträningen på länge och det var askul! Har verkligen saknat det när jag har gjort Breaking News. Det har gått rätt bra för oss i division 4 den här hösten, vi har bara torskat två matcher. Jag har spelat alla matcher utom två och det är ju det absolut roligaste. Många blåmärken och skrubbsår blir det, men det är det värt.

Idag sprang jag också för första gången på typ två månader. Det blev 7 km ute i snön och det var jättehärligt även om jag hade rejält ont i knäet de sista två kilometrarna. Nu gäller det att vänja kroppen vid allt längre sträckor om jag ska klara av att springa marathon i april. Är inte direkt i marathonform… Det känns inte som om flåset är nåt problem, benen däremot klarar ju inte ens 7 km utan att det gör ont här och var. Men jag hoppar in i ett aningens modifierat träningsprogram från Stora löparboken för kvinnor och håller tummarna för att det funkar. Imorgon eller lördag hoppas jag få till ett bra intervallpass, helst på löpband.

Ska skärpa mig med bloggandet nu, har skaffat mig en ipad pro och plötsligt är det mycket roligare att skriva än när jag gör det i mobilen. 2019 ska bli ett riktigt vasst bloggår för mig – och för er så klart om ni hänger med.

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00