Nu är jag tillbaka!

Har verkligen inte orkat blogga på länge, har haft så mycket på jobbet och har varit otroligt trött. Sliten. Har inte ens orkat träna och då är det illa. Är väl iofs ett tecken på att jag har blivit bättre på att lyssna på kroppen. När jag känner att energinivåerna är låga så vet jag att jag måste välja vad jag ska lägga energin på och att jag inte kan göra allt.

Igår var jag iaf på första basketträningen på länge och det var askul! Har verkligen saknat det när jag har gjort Breaking News. Det har gått rätt bra för oss i division 4 den här hösten, vi har bara torskat två matcher. Jag har spelat alla matcher utom två och det är ju det absolut roligaste. Många blåmärken och skrubbsår blir det, men det är det värt.

Idag sprang jag också för första gången på typ två månader. Det blev 7 km ute i snön och det var jättehärligt även om jag hade rejält ont i knäet de sista två kilometrarna. Nu gäller det att vänja kroppen vid allt längre sträckor om jag ska klara av att springa marathon i april. Är inte direkt i marathonform… Det känns inte som om flåset är nåt problem, benen däremot klarar ju inte ens 7 km utan att det gör ont här och var. Men jag hoppar in i ett aningens modifierat träningsprogram från Stora löparboken för kvinnor och håller tummarna för att det funkar. Imorgon eller lördag hoppas jag få till ett bra intervallpass, helst på löpband.

Ska skärpa mig med bloggandet nu, har skaffat mig en ipad pro och plötsligt är det mycket roligare att skriva än när jag gör det i mobilen. 2019 ska bli ett riktigt vasst bloggår för mig – och för er så klart om ni hänger med.

  1. Rosita skriver:

    Kuuul att du är tillbaka, och all förståelse. Jaa klart jag hänger med i det nya året! Ser fram emot att följa uppladdningen inför ditt stora i april! Själv planerat jag ”bara” en halvmarathon då (Tjejmilen 21K), men det är det tidigaste på säsongen jag sprungit en HM. För sen i augusti ska jag göra något jag verkligen drömt om, springa i fjällen. Anmäld till Bagheera fjällHALVmarathon i Sälen och glädjer mig sååå. Måste fokusera bättre nu genast dock – inför april. Träningspodden blir en inspiration i detta – Taaack för bästa Träningspodden 🙌🏻🌟
    Riktigt God Jul & Gott nytt År 🎄🌟🎅🏻❄️

  2. sandra skriver:

    Roligt att höra fina du, gillar din blogg så mycket. Så roligt o titta på dig i Vem kan slå Anja och Foppa. Du är bäst. God jul och Gott nytt år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..