ANNONS

Veckan

/

Ännu en vecka har passerat och det har varit väldigt mycket att göra. Började med Breaking News och det har varit extremt mycket jobb. Har jobbat varje dag från 13-23.30. Det sliter på. Har dessutom varit en extra jobbig vecka eftersom Sam har varit sjuk och vi har varit tvungna att vabba. Och eftersom jag hade premiärvecka gick det inte direkt att inte vara på jobbet så Patrik fick ju dra tyngsta lasset där. Hade dessutom extremt mycket planerat på förmiddagarna så det har varit ingen rast och ingen ro. Jobbet är iallfall skitkul! Redaktionen är så duktig och bygger alltså ett helt nytt program varje dag och mina co-hosts är också helt grymma! Det känns verkligen inspirerande. Jag är rätt mycket på tv nuförtiden. Mån-tors live med Breaking och söndagar med Vem kan slå Anja och Foppa. Båda är roliga program som jag är stolt över.

Helgen har rullat på i full fart som vanligt. Fredag var det basketträning med Dylans lag och sen handbollsmatch mellan Ystad och Hammarby. Lördag hade jag reunion/träningsläger med min gamla basketkompisar från Sanda BG. Vi körde två träningspass och sen middag hemma hos vår lagkapten Lina på kvällen. Alla är ju numera över 40 och kondisen är det väl si och så med, men när vi tränar är det ändå helt sjukt hur vi hittar varann. Vi är ju skolade i samma basketskola och vet på nåt märkligt sätt instinktivt hur alla ska röra sig. Det är mäktigt! Bi tränar ju för att återigen vara med i Basketfestivalen i Göteborg i maj. Middagen var magiskt. Vi gick laget runt och alla fick berätta vad som hade hänt efter gymnasiet och fram till idag. Det var starkt!! Och tog många timmar haha. Märkligt hur nära man kan känna sig människor man knappt träffat de senaste 20 åren.

Idag spelade jag match med Kungsholmen Basket i division 4. Vi mötte Alvik och det blev en sinnessjukt tuff match. Det var jämnt hela vägen och vi vann till slut med EN poäng. Puh, det var riktigt nervöst att vara på plan när det skulle avgöras. Nu har vi vunnit 3 matcher av fyra så vi har fått en hyfsad start på seriespelet.

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00