I annonssamarbete med RING

Alltid hemma med RING 🏠

 

A104F12D-2879-4CEB-AF89-0D355883D3AC
Jag är ju ganska besatt av säkerhet sen jag flyttade till hus och en av de första grejerna vi tog tag i var att uppdatera vårt larm så det nu har alla möjliga funktioner. Vi hade ingen ringklocka när vi flyttade in och då hittade Patrik världens bästa grej på nätet. Nämligen den wifi-styrda dörrklockan Ring Video Doorbell 2, med inbyggd kamera från Ring.

Ring
Kameran har rörelsedetektor så den känner av när någon är utanför dörren och skickar då en notis till våra mobiler. Inte nog med att man ser vem som är utanför dörren, man kan också prata direkt med hen genom dörrklockan, vilket jag har använt en hel del när det kommit bud eller paket när ingen är hemma eller när Dylan kommer hem från skolan innan jag kommer från jobbet. Då spelar det ingen roll om han har med sig mobilen eller inte, för vi kan kommunicera direkt genom dörrklockan. Väldigt praktiskt!

Ring2

Vårt senaste tillskott när det gäller säkerhet är Rings Floodlight Camera som är praktisk på mer än ett sätt. Även den har rörelsedetektor och registrerar all rörelse på uppfarten och vid vår källardörr. Dessutom lyser den praktiskt upp vid rörelse, vilket känns trevligt när man kommer hem. OM någon obehörig skulle komma in på vår gård så kan vi inte bara se det via Ring-appen, man kan också prata direkt med personen i fråga och om det skulle behövas kan man faktiskt aktivera en siren. Jag är lite mörkrädd, så för mig är det här grymma produkter som får mig att känna mig trygg. Det är också helt briljant när man är bortrest eftersom man ser all aktivitet runt huset.

I Ring-appen kan man sen skaffa olika slags abonnemang. Vi har tex ett abonnemang som sparar allt video-material i 30 dagar så OM man skulle drabbas av inbrottsförsök eller annan skum aktivitet runt huset så är det bara att lämna över videon till polisen.

Dessutom är de så enkla att installera att till och med jag klarade av det. Och det säger inte så lite, haha. Känner mig nu fullkomligt trygg hemma och har koll på vad som händer när jag INTE är hemma. Inatt till exempel väcktes jag av en notis att någon var på vår uppfart. Hann bli lite orolig tills jag såg på videon att det var grannens katt som stökade runt och kunde då lugnt somna om.

  1. Hej, har försökt ett flertal ggr. att teckna abonnemang till min doorbell 2, men får hela tiden upp att jag inte är behörig – har du några tips hur man får rätt på det? //Kjell

  2. Hanna skriver:

    Hej!
    Off topic, men jag lyssnade på träningspodden avsnittet insikter och kände igen mig i mycket om hur träning var för dig under din utmattning. Du nämde också i ett avsnitt att du äter ksm66 som jag också fått tips om. Vad tycker du om dom? Läste även ditt inlägg som du skrev för typ ett år sen om hur tiden efter din utmattning varit. Vill verkligen ge dig cred och tack för att du pratar om ett så viktigt ämne, det gör du bra<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..