Nytt jobb!

Ni kanske har sett på instagram att jag har ett nytt jobb på Kanal 5. Från och med 19e november så är det nämligen jag som i en månad leder Breaking News! Inte ensam, men med vem/vilka jag ska jobba är fortfarande lite hemligt. Jag har längtat som en dåre efter att göra live-tv igen, det är ju det jag gillar bäst. Jag har varit vikarie tillsammans med både Filip och Fredrik och det har varit skitkul. Jag älskar formatet, aktualiteter paketerade på ett roligt och oförutsägbart sätt. Kommer givetvis inte att försöka vara Filip och Fredrik. Det går ju inte heller, de har ju en helt unik stil. I november drar dessutom Vem kan slå Anja och Foppa igång och det är jag vansinnigt pepp på. Har inte sett den färdigklippta produkten, men det känns som om det kommer att bli skitbra. Så i november/december får ni nöta mitt ansikte en del.. Kommer vara i rutan 5 dagar i veckan.

Är hemma nu från mitt andra jobb, Superstars, och det är skönt att jag har lite tid på mig att vila upp mig innan det andra drar igång för det var en kämpig inspelning. Väldigt rolig också så klart, men långa långa dagar. Bjuder på några fler bilder därifrån. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..