ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Knorr

Vegetariskt – ja visst! 🌿

/

//I samarbete med Knorr//

Jag är alltid på jakt efter goda vegetarisk alternativ eftersom jag försöker att äta så lite rött kött som möjligt. Dels pga att min mage inte tål det så bra, men allra mest för miljöns skull. Köttindustrins påverkan på miljön är ju tyvärr extremt stor. Jag hade mycket höga förväntningar på Knorrs nya Veggie Meals och jag blev inte besviken. Goda, lättlagade (och snabba!) vegetariska rätter.  Man bara värmer själva rätten och gör pasta eller ris till, tar max 15-20 min. 

F2C661B2-2432-4EA8-9AC0-37261EB4539F

Veggie Meals kommer i tre olika smaker – Vego Chili sin carne (som till och med är vegansk), Vego Balls in tomato sauce och Vego Bites in red curry sauce. Jag älskar Chili con carne och var därför väldigt nyfiken på den veganska chilin. Patrik och jag lagade den ihop, han värmde såsen och kokade ris och jag snodde ihop en mumsig guacemole. Även den vegansk faktiskt. En avocado, två msk vegansk mayo och två msk limejuice (pressad lime).

42A31063-9282-4111-B3BD-3B369ED1A13C

Hela matlagningen tog kanske 15 min, det är ju en fördel att det går fort för ni vet väl att hungriga barn kan liknas vid en skock hungriga vargar. Det är inte kul att vara i närheten när det händer om man säger så, haha. Jag som dessutom är usel på att laga mat och inte har något tålamod kände direkt att de här rätterna klarar till och med jag av att laga. Bra att ha några såna rätter hemma när Patrik är bortrest och jag själv ska laga mat till mig och barnen. 

93ABC40A-DEE6-46F3-8A47-D014CEEDDC18

Chilin var faktiskt supergod måste jag säga. Även Sam åt hur mycket som helst! Känns bra att laga enkel mat åt barnen som ändå inte är korv och makaroner liksom. KUL att det kommer allt fler vegetariska alternativ där man inte måste kompromissa med smaken! Dessutom: vegansk, nyckelhålsmärkt, innehåller växtbaserat protein, fri från artificiella smakförstärkare, konstgjorda färgämnen och tillsatta konserveringsmedel. Som en dröm om man vill äta lite mer medvetet. Om ni blir sugna så hittar ni Vego Chili sin Carne HÄR

480232E7-0189-4BFC-94CE-4ED31D3FA64C
C765D4F3-B408-42F7-A48B-840D1A992363

Ser fram emot att testa även Vego Balls (som jag får en känsla av är lite som italienska/spanska köttbullar fast utan kött då förstås) och Vego Bites i röd curry (lite thaimatskänsla över det) väldigt snart! Vego Balls hittar ni HÄR och Vego Bites i röd curry HÄR. Knorrs nya vegetariska rätter finns också bland kylda vegetariska rätter på Stora Coop, Coop Forum och CityGross. 

3
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00