Malta update

Tack gode gud för ledig dag idag.. Såg ut igår som om det inte skulle bli det pga väderändringar och då bröt jag nästan ihop. Det är en fruktansvärd känsla när man inte hinner återhämta sig. Man är lika trött när man vaknar som när man lägger sig och tröttheten släpper aldrig under dagen. Har till och med varit tvungen att smått börja Treo-missbruka igen, nåt som jag försökt undvika. Alltså långt ifrån tre om dagen när det var som värst, vi snackar en varannan dag kanske. Men fortfarande för mkt. Fast vad gör man när det är enda chansen att ta sig igenom dagen?

Jag är oerhört trött och sliten, men det vi gör på film blir väldigt bra. Och det är ju upplyftande iaf 😁 Lite bilder kommer här. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..