Malta och Superstars!

Har det fint här på Malta. Är här för två veckors inspelning och det är verkligen långa dagar.. Vi börjar tidigt på morgonen, är borta på inspelning hela dagen och kommer hem på kvällen. Min hjärna är som en överkokt broccoli varje kväll när jag går och lägger mig. Det är rätt mycket text att lära sig och med min utmattning i bagaget så kräver det rätt mycket av mig. Hade en ambition att jag skulle träna varje dag, men så har det tyvärr inte blivit. Har helt enkelt inte haft varken tid eller energi. Vi bor på ett hotell som heter Paradise Bay Hotel och det är inte paradiset direkt, även om mitt rum är fint. Har trevlig utsikt över vattnet och poolen och ett stort badkar. Dock är sängen kanske den oskönaste jag nånsin har legat i. Sover uselt pga det och då är man ju inte piggast i stan på dagarna. Vem hade kunnat tro att jag skulle sova ännu sämre här trots att Sam är hemma med Patrik?

Jobbet går iaf toppen, det blir riktigt bra. Våra deltagare är fantastiska! De är så peppade på tävling och ger allt. Dessutom supersköna personer. Sicken lyx att få hänga med några av våra största idrottspersonligheter. Tyvärr är inte alla de offentliga så jag kan inte bjussa på bilder av gänget, men här kommer ett litet bildsvep från Malta. Min styling har Sara Biderman gjort och hår&make är Evelina Lundqvist.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..