I annonssamarbete med MAXIM

Tjurruset!

Aaaaaaa på lördag är det dags!! Jag är såå nervös! Jag ska alltså springa Tjurruset tillsammans med Maxim (som jag är ambassadör för) och nu när det börjar närma sig blir jag allt mer fundersam över vad jag har gett mig in på… Idag fick jag alltså den här bilden på banan på mail:

2C3EC727-673C-4689-8CF8-7782CB965402
Nästan varenda del av banan ser ju ut som rena skräcken! Lergroparna och Doppet 😬 Djävulsbacken och Sörjan. Och alla dessa hinder kommer i slutet av banan när det säkert suger rejält i benen redan. Och vad sägs om Skotapparträsket liksom.. Jag som har beställt hem ett par nya terrängskor från Mizuno och jag är INTE sugen på att de ska bli kvar i träsket. Om det händer så måste jag dyka ner och rädda dem. Kanske ändå kommer att sluta med att jag tar ett par fula gamla skor som jag inte är så rädd om 🙈

9C245000-8BEA-4B80-8D0F-F3D287AFFDD1
Min ambition inför Tjurruset var att springa en hel del i terräng, men tiden har inte riktigt räckt till med tanke på att jag har haft ett maratonprogram att följa. Jag får lita på att det går bra ändå. Har ändå en känsla av att jag kommer att gilla att springa i terräng. Jag gillar att bli distaherad så jag inte tänker på vad jag gör, haha. Egentligen är jag bara orolig för att bli kladdig och blöt och kall. Huga. De här sista dagarna innan loppet händer följande: ikväll har jag 1,5 timmes basketträning. Imorgon ska jag träna sonen i basket men annars vila vila vila. Funderar på kläder och har förstått att de ska vara oömma och inte det dyraste man har i skåpet.. Kommer nog att ha ett ullunderställ och ulltrningsstrumpor och ullsport-bh från Pierre Robert, ett par vanliga svarta tights och en lång svart löpartröja över. Mössa och handskar så klart. In med håret under mössan för att rädda vad som räddas kan, haha. Är det någon av er som har sprungit Tjurruset och kan ge mig några tips? Så här har jag iaf förstått att man kommer att se ut:

79D0D679-5A8A-4E26-8E36-B4B003C5EE81

Ett tips från MIG till er till slut: ni måste testa Maxims nya 40% proteinbar i smaken Chocolate Coconut. Väldigt mycket Bounty-vibbar på den! Bounty fast nyttigt och med mycket färre kalorier. Proteinbar är perfekt att fylla på med direkt efter träning då kroppen behöver protein för att träningen ska få bästa effekt. Och kolla bara hur smarrig den ser ut. 

75611DB2-3216-409C-A051-55A8FEAAEE61
//I samarbete med och ambassadör för Maxim//

 1. Madde skriver:

  Ska springa mitt 5: e tjurrus imorgon. Jag älskar gyttjan, geggamojan och att bada😃 Jag har alltid fått mina kläder och skor rena efter loppen, sköljt ur, lagt i blöt och tvättat i maskin med ättika i sköljmedelsfacket!
  Lycka till och ha kul!

 2. Lycka till, ser så roligt ut tycker jag.

  en riktig utmaning.. =)

 3. Awa skriver:

  Ska dit i morgon och heja på dottern som klafsar fram i kalvruset. Lycka till på ditt lopp🌸

 4. Hej

  stort hejja rop härifrån men psst, ta ett par gamla skor. Loppet är inte så långt så köp annars ett par ”går-bra-att-springa-i-en-gång” för du kommer inte att få de varken sköna eller rena igen. För det krävs 1000000 liter vatten efteråt att få bort dynglukten 🙂 Har varit och kollat detta lopp flera gånger då släkt har sprungit och jag kan bara säga att en segerkram låter jag bli 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..