Veckan som gått

Hur kan det vara måndag igen?? Hur är det möjligt? Jag hinner inte med… Det är ganska mycket nu faktiskt. Åker till Malta på Superstars-inspelning den 12/10 och innan dess har jag galet mycket att stå i. Den här veckan ska jag till exempel springa Tjurruset tillsammans med Maxim (vad har jag gett mig in på?🙈) och spela första basketmatchen med laget i division 4. Ikväll är det Barncancergalan och imorgon har jag ett event med Maxim där vi ska käka frukost och sen testa på boxning. Spännande! Har faktiskt aldrig provat.

Veckan som gått var också full med aktiviteter. Här är ett axplock:

Ridlektion inför Stjärnornas hoppning i tisdags. Det är så vansinnigt kul att rida! Jag är lite ringrostig, det ska erkännas. Har inte ridit på kanske 6 år och inte hoppat på säkert 10 år… Får också enorm trningsvärk, man använder muskler som inte kommer till användning annars. Vi har fortfarande inte bestämt vilken häst jag ska rida i Friends, har provat några olika. Här på bilderna rider jag Pyttan som kan vara lite trög innan man börjar hoppa, men hon suger verkligen i på hindren och känns supertrygg.

Var också hos sjukgymnasten i veckan. Har diverse restproblem sen jag skadade foten förra hösten. Just nu jobbar vi med rumpan och utsida lår på vänster sida och smärtor i min ena fot. Har fått några övningar som jag ska göra hemma. BRukar vara noggrann dagarna efter jag varit hos sjukgymnasten, men sen slarvas det en del tyvärr..

Stylein hade en supertrevlig visninig av SS19 på Bank Hotel. Hängde med min stylist Sara och supergulliga Cissi Forss som berättade om sin nya app Tise som jag bara måste testa. Toppenbra sätt att ge sina kläder nytt liv och är det något jag måste göra så är det rensa i garderoben.. Visningen var också jättefin. Har mycket Stylein i garderoben. Klassiska kläder i bra kvalité som man kan ha i flera år. Gillade linneplaggen väldigt mycket, och det gula förstås. Så fint!

Hur roligt är det inte med reunions? Vi hade en reunion med ett gäng från produktionsbolaget OTW (som jag var anställd på i nästan 10 år). Vi jobbade alla med travet (bland annat) där så det kändes naturligt att ses på Kriterielördagen på Solvalla. Massor hade förstås hänt på tio år (alla hade tex fått en herrans massa ungar), men det kändes ändå helt naturligt som om det var igår vi sågs. Vi jobbade tätt ihop när det begav sig så det kanske inte är så konstigt. Riktigt skoj var det (trots att jag gick rejält back på spelet..).

Igår började jag dagen i Eriksdalshallen och tittade på Jack som spelade match. Förlust tyvärr. Senare på eftermiddagen var det dags för Patrik och Hammarby att möta GUIF. Det blev tyvärr torsk igen. Hade med mig min syster och hennes man och deras två barn på matchen. Efteråt gick vi hem till dem på Söder och blev bjudna på trerätters minsann. Toast skagen, renstek och till sist varma hjortron och glass. Riktigt mysigt avslut på veckan!

  1. Hej Jessica! Ja vill tacka för den otroliga inspiration ni förmedlar till träning genom träningspodden. Jag har lyssnat på er sedan start och ville nu skicka en liten kommentar för att tala om hur fantastiska ni är. Min regel är att jag bara får lyssna på er när jag tränar och därför längtar jag alltid till dom passen extra mycket. Önskar dig en underbar träningshöst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..