BETALT ANNONSSAMARBETE MED Online Pizza

När man är lite lat..

En av de värsta grejerna med att det inte finns så många restauranger för hämtmat här och att det är nästan omöjligt att få mat hemkörd. Ni tror att jag skämtar nu, men DET GÖR JAG INTE. Nu lagar Patrik iofs mat för det mesta, men när jag bodde själv så blev det mycket hemkört.. 🙈 Blev iallafall så himla glad när jag upptäckte att

Online Pizza

kör även till Bromma. Hurra! Man kan ju tro att det bara har pizza men det är ju helt fel. Vi brukar oftast beställa thai eller sushi, men finns ju även annat – lite beroende på var man bor så klart. Man slår bara in sin adress det första man gör när man går in på sajten (om man inte har appen) och så får man reda på 1)om de kör till ens adress och 2)vilka restauranger som finns att tillgå.

Häromdagen hade vi en riktig sushifest. Det är så kul att barnen har börjat gilla sushi också. Eller nåja, de gillar laxen och avocadon, men det är ju alltid något. Jag beställde hem rejält med bitar och nästan alla gick åt så det får väl anses vara en succé. 

I samarbete med Online Pizza.