På äventyr!

Jag hade turen att bli inbjuden till Apples årliga event där de presenterar sina nyheter. Folk tittar ju på livesändningen från det här eventet över hela världen, men det är bara några hundra inbjudna som får vara med på plats. Och iår är alltså jag en av dem. Vilket känns helt sjukt!! Det fanns inte på kartan att jag skulle tacka nej när jag fick frågan. Det är ju once in a lifetime att få chansen att besöka Apple Park. Flög igår till San Francisco och åkte sen vidare till San Jose där vi alla bor. Nu sitter vi i bussen på väg till Cupertino där ”rymdskeppet” Apple Park ligger. Det ryktas om att tre nya telefoner ska presenteras, samt en ny Apple Watch. Jag är mycket nyfiken på dels Apple XS som sägs komma, samt den nya budgetrelefonen de ryktas släppa. Rapporterar vidare senare idag, så håll utkik på bloggen och instagram.

  1. Design and style of mild should parallel the style that purchaser is interested in. And sometimes I stop and
    take examine my causes. These things are quite versatile, portable,
    affordable and practical.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..