I annonssamarbete med OLIVA

Face off

75dfa32d bc60 4403 bb5b 59b7e0f84119
Min hy och hud har mått så fruktansvärt bra i sommar! Den älskar att få lite sol och d-vitamin. Har knappt sminkat mig alls, på sin höjd fyllt i ögonbrynen för de blir alldeles vita på sommaren. Har heller inte utsatt huden för särskilt mycket storstad, avgaser, stress och annat. Trots den konstanta sömnbristen så har huden faktiskt känts spänstig och fin.

Men nu är det tillbaka till vardagen och det med besked! Har hunnit med både pressdagar och fotograferingar och nu senaste modeveckan sen jag började jobba. Solbrännan är all gone och jag har ”varit tvungen” att sminka mig. Och då är det ju enormt viktigt med rengöring. Viktigast av allt! Nu ska ni få ett riktigt bra tips på bästa rengöringen som jag upptäckte av en slump när jag började jobba med Oliva – Oliva Cleansing Mousse.

4ecc3956 77ee 4bb4 81c1 8f391227e5b6
Jag har tidigare tyckt att rengöring ofta blir antingen för oljig eller kladdig eller för ”mjölkig” och svår att tvätta av. Ah well, det var innan jag hittade Olivas Cleansing Mousse. Ett löddrigt skum som skonsamt tar bort smink och gör rent ansiktet. Skön att använda och lätta att tvätta av. Och inte ett dugg oljig. Vad kan jag säga, I love it helt enkelt! 
E7cb2ba7 6e4b 4eb3 8b7b aae7203ce141
39385ff5 1a54 43bb 83e7 9b99b8087c1d
D01ea82f c3e8 4537 8fc9 772ac9e63116
Ddfd6ec3 27c9 4352 afeb b6da9c7a0eac
Har ni inte testat Olivas Cleansing Mousse så gör det genast! Oliva säljs på alla apotek och du blir definitivt inte ruinerad 🙂 Just nu har Apoteket AB, www.apoteket.se en kampanj där du får 25% rabatt om du köper 2 Oliva-produkter. Passa på, gäller bara den här veckan! Kampanjen hittar du HÄR

//Ambassadör för Oliva. Betalt samarbete//

 1. Jenny W skriver:

  Älskar Olivas serie!

  1. Sanne skriver:

   Du är inte ensam. Har aldrig varit sjukskriven för utmattning men borde nog varit det någon gång under livet. Förnekelse är ett helvete! Finns en bok som heter ”drunkna inte i dina känslor”, mycket bra och här ges några örfilar till oss HSP are också. Läs / lyssna på den om du inte redan gjort det. Du har också tur att ha någon I ditt liv som kompletterar dig ❤️ Må väl och ha en underbar sommar 2019!

 2. Stina skriver:

  Känner igen mig såå väl!!! Är bara ett par år sedan (under min utmattningssjukrivning) jag hörde talas om HSP. Det stämde så på pricken väl in på mig och det var skönt att kunna sätta den ”stämpeln” på mig själv, för jag fick mycket större förståelse för hur jag fungerar. Det kan vara/är väldigt tröttsamt att vara en HSP-personlighet, just eftersom man lägger märke till allt runt omkring en (ljud, stämning, mående), men det är ju även en gåva. Det gäller bara att lyckas hantera det på ett bra sätt….😉
  Tack för att du delar med dig!! Är alltid lättare när man vet att fler kämpar med samma saker😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..