ANNONS

Jösses!

/

Såg att Expressen skrev om mina hälsoproblem och jag antar att det är därför jag har fått så oerhört mycket feedback, kommentarer och tips. Det tackar jag för! Har inte hunnit svara på allt, men har läst allt och helt ärligt så är jag inte så mycket klokare. Det verkar kunna vara många olika saker jag drabbats av.. Det bästa kanske är att göra en ordentlig hälsoundersökning. Jag lovar att svara på era kommentarer, men det kanske tar ett tag.

Har fullt upp i dessa dagar pga inskolning på dagis. Herregud vilken spännande tid! Och så stora de blir med en gång. Det blev förresten ett jäkla liv på min instagram när jag skrev dagis och inte förskola. Jag har stor respekt för personalen som jobbar där och jag vet att man som pedagog är utbildad och att man har en läroplan osv, MEN jag kan tycka att det är lite fånigt att reagera så starkt på ett ord. Att jag kallar det dagis gör inte ert jobb mindre värt. Dels är det djupt rotat i mig och dels är det helt enkelt stället mitt barn går till på dagarna=dagis. Har själv fantastiska erfarenheter av dagis för 35-40 år sen trots att många unga verkar ha fått för sig att det mest handlade om förvaring då.. Så för mig finns ingen negativ klang i det ordet alls. Nog sagt om det, inskolning är ju hur härligt som helst. Imorgon ska vi vara med på vilan för första gången, hur sjutton ska det gå med det här vilddjuret?? När han kom hem idag passade han iallafall på att mysa med brorsan ❤️

F45069ad 75f3 45cd 96f9 6df671785d05
Dc35bcb9 5c15 492d a68c d2dac459b20d

8
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00