Mer Mallis

Återigen, vår terrass! Magisk helt enkelt. Grabbarna hade en likadan till rummet bredvid.

Sam! Hur gullig är han i sin lilla hatt? Han charmade serveringspersonalen totalt och han ÄLSKADE uppmärksamheten. En liten ögontjänare, precis som sin mamma när hon var liten..

Jack var med mig och tränade nästan varje dag, kul! Han har fått sommarträningsprogram med både handbollen och fotbollen så han har att stå i. Jag tycker det är oerhört viktigt att barn rör på sig varje dag, men jag tror inte på att tvinga till träning. Det måste komma från barnet, annars tappar de sugen. Han körde iaf på riktigt duktigt på Mallis. 
När man ska ta en outfitbild när det blåser. En ofrivillig Marilyn Monroe. Ibland blir blåsbilder riktigt snygga och levande, ibland ser det inte klokt ut… Klänningen kommer iaf från Daisy Grace och skorna från Jennie-Ellen. Har ni inte ett par klackisar därifrån borde ni verkligen skaffa. Så snygga och framförallt sköna! 
Ännu ett gympass. Bästa hotellgymmet jag varit på! Saknade inget där. Och stort också, så det kändes aldrig trångt även om det var många i gymmet ibland när jag tränade vid 18-tiden. 
Här är ett exempel på när en Marilyn-bild blir riktigt lyckat. När allt blåser rätt så att säga, hehe. Blev några trosshots dessförinnan. 
På kvällarna satt vi ofta ute och tittade på showen. Så härligt. Så varm som den här sommaren har varit är det ju nästan kvällarna man uppskattar mest. 
Gymmande med båda killarna, Dylan kämpade på riktigt bra han också. Så glad över att min killar (just nu iallafall) känner glädje runt trning och rörelse. Dessutom är det riktigt skoj att träna tillsammans. 
Patrik skojade till det lite en dag och kom ut från badrummet i mustasch. Jag tycker han är apasnygg i musche faktiskt! Riktigt het, hehe. Men han vägrar ha den kvar, den fick sitta på en kväll och en förmiddag och sen var det goodbye. 
Mitt sommarfejs. Fräknigt och solbränt. Trassligt, torrt och sommarblekt hår. BIkinimärken. Jag älskar mitt sommarjag. Älskar att få lite sol. Behöver det. Vissnar annars. Nåväl, iår har jag ju fått en rejäl dos så hoppas jag överlever hösten nu. 
Packade för en gångs skull lite smart och tog bara med mig ett par högklackade skor. Därför blev det en hel del röda outfits. Den här toppen och shortsen kommer från Indiska. Örhängena är gamla från H&M. 
Sam lärde sig såååå mycket saker under veckan på Mallis. Han lärde sig göra high five, slängkyss, vinka och skaka på huvudet och säga nej nej. Han är väldigt stadig när det gäller att springa och gå och klättra på saker. Ruskigt snabb är han också, titta bort en sekund och han är LONG GONE. Han fyllde dessutom 1 år nere på Mallis. Vi hade redan firat honom hemma när farmor och farfar var på besök, så det blev inget stort baluns nu. Men finskjortan åkte på till middagen iallafall!
Han gillar verkligen att bada, men den gula babybadringen var bara populär första dagen. Han gillar inte när han inte kan röra sig och han vill röra sig HELA tiden. Kan inte vara stilla en enda sekund. Längtar tills han lär sig simma så man känner sig lite tryggare. 
Hotellet hade också ett riktigt bra spa med en 25 meter lång simbassäng. Jag simmade några av mina träningspass där. Det är ju jättejobbigt att simma en kilometer! Helt slut efteråt. Gissar att min simteknik är usel.. 
Skojar till det lite i kjol från Ganni, gammal topp från Zara och skor från AvAvAv Firenze. 
Jag och min älskling. Han är inte lika förtjust i att vara med på bild.. Kör stoneface på varenda bildruta, haha. Visst ser han mycket yngre ut när han rakat av sig skägget?
Så fina brorsor! Ibland är de en handfull (eller tio..), men oftast ganska härliga att hänga med.
Terrass-love once again.. För er som är nyfikna på hotellet så heter det Iberostar Playa de Muro. Tunikan är från AvAvAv Firenze. Bebisen är från min livmoder 🙊

Moi i bikini. Neonbikinis är så fina tycker jag. Lyser liksom upp allting när man har en brun kropp. Den här kommer från Love by Lola. 

Jack och jag sista kvällen. Min klänning är en flera år gammal från H&M som jag älskar.

  1. Malin skriver:

    Du strålar! Åker snart ner till solen och ska absolut se till att packa ner lite rött 🙂

    Till nästa sommar kan jag tipsa om att köpa en simväst till Sam. Min son fick en nu när han fyllde 2 år och det är toppen. Han flyter jättebra och kan lätt hänga med ut så man själv får doppa sig lite ( vill dock inte ge mig djupare än att man når till med honom men man slipper ligga som en val på det grunda). Bra grej!

  2. EE skriver:

    Måste bara få slänga in en tanke… Så underbart att få se din Sam, hans sätt, utveckling, humör och envishet. Han är identisk min son (även det tredje barnet), skiljer en vecka på dom. Så fort du har pratat om Sam i podden beskriver du min son 😂. Efter två ”snälla, lugna flickor kom vår son som en chock med sin energi och envishet så då är det så härligt att få höra, läsa och se dig berätta om Sam 💕. Du har fina barn! Heja dig, du är grym! 💪🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..