ANNONS

Bilder från Mallis

/

En härlig resa är över. Hemma i Bromma igen och här är det baske mig varmare än på Mallorca.. Trädgården har gått in i höstmode redan. Märkligt. Här är iallafall några bilder från vår semester. Vi bodde helt underbart bra på Iberostar Playa de Muro. Superfin strand och nyrenoverat, fräscht hotell. God mat! Bra gym! Kul aktiviteter för barnen och bra pooler. Vi hade det toppen helt enkelt. Och vad skönt det är med All Inclusive när man har barn. Att inte behöva fundera över när var hur när det gäller måltider.

Kan havet ens vara vackrare än såhär?!?

Massa härlig frukt att välja på till alla måltider.
Den här studsmatteaktiga leksaken var otroligt populär. Även jag provade mig på den några gånger. Löjligt kul faktiskt. Hehe. 
Far och son. Rätt så lika va? 
Älskar den här neoniga färgen på bikini. Så snyggt mot solbrun hud. Modellen är också sååå fin. Bikinin är från Love by Lola. 
Kolla på utsikten från vår terrass! Så himla fint. Älskar att vakna och somna till havet. Där satt P och jag på kvällarna och spelade Lasse Winnerbäck och Håkan och Kent och Tomas AW och sippade på varsitt glas champagne och pratade om livet. Vi hade två interconnecting rooms, så Dylan och Jack sov i ett eget rum. 
Rätt kul att ha en brorsa ändå…även om det bråkas en del. Men de leker väldigt bra med varandra. Också. 
Lite Miami-vibbar över hotellet. Fint!
Tre av fem familjemedlemmar. Sam var inte superförtjust i värmen och ville gärna ta siesta inomhus efter lunch. Men på kvällarna var det fullt ös.
Dylan med sitt fina hår. 
Snart växer han ikapp och om.. Lilla Jack.
Ursäkta mig, men HUR hunkig är min kille?!? Dregel dregel. 
Min lunch varje dag. Iaf gazpachon. De hade bra variation på buffén så man behövde inte äta samma mat varje dag. Men gazpachon är så god i värmen. Mums.

Bjussar på fler bilder imorgon. Puss å godnatt från ett kokande Bromma.

1
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00