Mamma till en tonåring

Det är när ens barn fyller år som man förstår att tiden går. För jag blir ju aldrig äldre i mina egna ögon. Men nu är jag alltså mamma till en tonåring. Det är så sjukt. Jag minns ju när Jack fyllde 1 år (precis som Sam gör om bara några veckor). Min gosiga lilla kille. Och nu är han så stor. Han är en oerhört fin kille, väldigt stolt över Jack ❤️ Vi firade hans födelsedag här hemma i Bromma. På morgonen sång och tårta och paket och pannkaksfrukost, på dagen lek i trdgården och bad i plaskpoolen och på eftermiddagen kom Jacks pappa Johan och hans Sofia med Jacks syrror Elsa och Ester. Vi grillade hamburgare och åt tårta och hade himla trevligt. 

  1. Rosita skriver:

    Grattis till tonåringen och tonårsmamman! Mmm det är stort och det är onekligen på barnen man märker att tiden går (och även när jsg stiger ur sängen på morgonen 😉). Mina döttrar har vuxit om mig (jag är 42), men så har jag liksom dig också en sladdiskille. Det lite roliga är ju att han, som är sladdis kommer växa om storasyrrorna.

    Fantastiskt att följa med barnen på deras olika ”resor” av utveckling❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..