Home sweet home

Hur underbart det än är att resa, visst är det ändå magiskt att komma hem? Iallafall när man trivs så bra som vi gör i vårt nya hus. Första sommaren här kommer vi alltid att minnas, en så här härlig sommar har vi väl inte haft på länge? Så fint väder ända sedan början av maj. Vi kom hem igår, några timmar innan Sveriges kvartsfinal mot England (som tyvärr blev lite antiklimax). Det var underbart här hemma. Träden fullkomligt dignade av frukt – körsbär och snart mogna äpplen. 

Flygresan hem gick över förväntan! Sam var så snäll och sov säkert 6-7 av 11 timmar. Inte illa pinkat av en bebis med myror i brallan. Man sitter ju dock inte så skönt med en så stor bebis i knät så det var lite värre med sömnen för mig och Patrik..

Om flygresan gick bra så var första natten hemma lite av en mardröm. Stackars Sam är förstås jetlaggad och sov rent eländigt. Klockan 3.30 var det färdigsovet så då gick han och Patrik upp. Just nu sover han ikapp och jag och Sam har varit på Arlanda och hämtat Dylan som har varit hos sin pappa i en hel månad! Jättejättelänge. Så härligt att ha honom hemma igen och senare idag kommer även Jack. Klanen på ett och samma ställe igen. Känns tryggt och bra!

  1. Maria skriver:

    Coola skor. Var har du köpt dem?

  2. Det är alltid en skön känsla när kidsen är hemma igen. Vi har båda barn sedan tidigare och det nästa är när vi är alla tillsammans och har tid för att bara umgås…

  3. Lund1 skriver:

    Låter underbart med egna äpplen. Goda pajer är ju underbart. Äppelpajer och god vaniljsås. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..