ANNONS

Home sweet home

/

Hur underbart det än är att resa, visst är det ändå magiskt att komma hem? Iallafall när man trivs så bra som vi gör i vårt nya hus. Första sommaren här kommer vi alltid att minnas, en så här härlig sommar har vi väl inte haft på länge? Så fint väder ända sedan början av maj. Vi kom hem igår, några timmar innan Sveriges kvartsfinal mot England (som tyvärr blev lite antiklimax). Det var underbart här hemma. Träden fullkomligt dignade av frukt – körsbär och snart mogna äpplen. 

Flygresan hem gick över förväntan! Sam var så snäll och sov säkert 6-7 av 11 timmar. Inte illa pinkat av en bebis med myror i brallan. Man sitter ju dock inte så skönt med en så stor bebis i knät så det var lite värre med sömnen för mig och Patrik..

Om flygresan gick bra så var första natten hemma lite av en mardröm. Stackars Sam är förstås jetlaggad och sov rent eländigt. Klockan 3.30 var det färdigsovet så då gick han och Patrik upp. Just nu sover han ikapp och jag och Sam har varit på Arlanda och hämtat Dylan som har varit hos sin pappa i en hel månad! Jättejättelänge. Så härligt att ha honom hemma igen och senare idag kommer även Jack. Klanen på ett och samma ställe igen. Känns tryggt och bra!

3
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00