ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oliva

Återfukta, återfukta, återfukta! 🌿

/

Så här i sommartider med mycket sol, salt, sand samt torr och varm luft är det extra viktigt att ta hand om huden. Återfukta återfukta återfukta. När jag är ute och reser tar jag alltid med mig alldeles för mycket hudvårdsprodukter (övervikt!), men de är å andra sidan nästan tomma när jag åker hem så då finns det plötsligt utrymme för shoppingfynd i resväskan, haha. Det här är mitt sommar-go-to-kit från Oliva: 

Nästan varje gång jag duschar använder jag Olivas Sugar Scrub (den beiga tuben). Jag har alltid varit ett stort fan av sugar scrub och den här har en stor fördel på andra jag testat: kornen är extra stora och det känns verkligen som de gör jobbet och skrubbar bort den gamla huden. Det river lite skönt, MEN  löddrar också! Mmm. Efter skrubben så är det  Shower Oil time. Olivas shower oil är inte så oljig som vissa duscholjor kan vara och jag gillar det. Man blir mjuk och len, men inte så klibbig att man knappt vågar klä på sig efter duschen. 

Efter duschproceduren har jag under tiden i Laguna Beach gått ut och satt mig på balkongen och fortsatt smörja in mig. Bodylotion på hela kroppen, Foot Cream på fötterna som gärna blir torra och lite raspiga av all barfotagång och sand. Svettiga sneakersfötter behöver också lite extra kärlek. Och så till sist, min favorit, Olivas underbart sköna ansiktsmask (Hydrating Gel Mask) som känns kall och lugnande mot en solbränd hud. Ett tips: lägg den i kylskåpet om du vill få extra svalkande effekt. 
Följ gärna Oliva på instagram @olivaskincare och produkterna vet du väl att du hittar på alla Apotek (lätt att klicka hem bums om man vill)? Naturliga ingredienser, basen är olivolja som har använts till hudvård i tusentals år. Och, inte alls oviktigt, otroligt prisvärd hudvård! Man får väldigt mycket för pengarna.

Stolt ambassadör för Oliva (betalt samarbete).

3
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00