ANNONS

Howdy! 👋🏻

/

Laguna Beach. Har ni varit där? Ett rätt så coolt litet ställe om du frågar mig. Konstnärligt, flummigt, bohochict, surf&sand&hav. Älskar ju allt det. Men när jag köper mig ett hus på en beach någonstans vill jag nog ändå ha en längre boardwalk, som i Santa Monica/Venice. Stranden här är underbar, men lite kort och inte tillräckligt joggingvänlig för min smak. Men vackert är det. Och bara 1:20 från LAX. 

Åker man till Laguna Beach så kan man inte bo bättre än vi gör här på Surf and Sand Resort. Och man ska definitivt kosta på sig ett ocean front-rum. Sååååå värt! Vad gör inte utsikt som denna för själen?? Tycker dessutom priserna här var rimliga jämfört med tex Santa Monica (även om jag så klart fattar att jag har en lite större budget att röra mig med än många andra). Jag gillar ju också att bo på fina hotell och lägger gärna en extra slant på det.

Vi åkte faktiskt hit för att vi behövde lite olika sand&strand&hav-miljöer för att plåta några jobb till vårt företag. Men så här i efterhand kanske vi skulle ha valt en strand i Europa istället.. 11 timmars flygresa (och dessutom var flyget 3 timmar försenat) är ingen barnlek med en 11 månaders bebis, haha. Där snackar vi tålamodsprövning deluxe. Han är ju dessutom extremt rörlig, går ju redan och klättrar på allt. Samt har myror i brallan konstant! Sitta stilla och pilla med saker är inte riktigt Sams grej, nej nej. Vi gjorde helt enkelt så att vi tog en timme var. Ibland blev passen lite längre på grund av att han somnade och så hjälptes vi åt vid måltiderna. Patrik fick typ sitta och mata mig, haha.

Det funkade ändå helt okej, över förväntan. Lite otippat så har selen seglat upp som en vinnare igen. Den har han inte gillat att sitta i sen han var en pyttis, men plötsligt var det bara i den han somnade på flyget. Underlättar ju väldigt mycket eftersom han är rätt tung nu, en 12-kilos klump. 

Jag hade med en liten väska full med nya leksaker, men de var inte särskilt intressanta för den unge mannen. Leksaker är ju sällan det tyvärr.. Allt man inte får ha däremot – telefoner, fjärrkontroller osv- det är kul det. Ibland satt han stilla och kollade på Babblarna på ipad. Det är BARA Babblarna som funkar. Inget annat. Vari ligger magin?!?

Jetlagen då? Tja, den är väl ungefär lika jobbig för oss alla tre. Ibland får vi hålla Sam vaken när han tycker det är natt klockan 2 på eftermiddagen. Vid 21 är vi alla mer än redo för sängen. Inga sena kvällar här inte. Men så är det också uppstigning varje dag vid 5 (om vi har tur..). En natt skulle han upp 3.30.. Vi bor precis vid havet, närmare kommer man inte, och vågorna låter så högt att Patrik inte kan sova på nätterna. Hotellet har också lagt ut öronproppar på rummen för känsliga gäster, haha. Själv tycker jag det är alldeles underbart och sövande. Jag somnar som en sten varenda kväll. Havet vaggar mig så fint till sömns så.

4
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00