Tester!

Måste bara berätta att ett nytt avsnitt av Träningspodden ligger ute nu. Det är ett temaavsnitt som vi spelat in på förhand eftersom Lovisa är i USA nu och vi helt ärligt behöver ha lite poddsemester på sommaren. MEN, missa inte detta avsnitt! Jag tycker det är superspännande med alla slags tester, gillar ju att mäta mina framsteg (helst BARA mina framsteg dock, när det går dåligt är det inte lika kul att mäta 🙊). Vi intervjuar bla näringsexperten Tony Fagerdahl som jag träffade på för att han jobbar med Hammarby Handboll (som för övrigt har fått sinnessjukt bra resultat på bara 8 veckor). Jag har ju själv gjort hans kroppssammansättningstest som bi berättar mer om i podden. Många bra tips på hur man ska tänka med kosten, särskilt i relation till träning. Sen har vi också intervjuat Lofsans kollega Sara Wiss som berättar om olika fystester. Hur man testar styrka, kondition, uthållighet, explosivitet osv. Jag lovar att man blir sugen på att själv gå ut och göra alla möjliga tester. Ett perfekt avsnitt att ha med sig på midsommarrundan. Fredagsfys före fredagsmys! 

  1. Petra skriver:

    Lyssnade i fredags när jag körde mitt första långpass efter GV.. O blev så glad i hjärtat över att höra Tonys ord om kost o kropp.. Att det kommer fram näringsfysiologer som förespråkar ”vanlig” mat o att äta är viktigt.. O att kolhydrater är bra.. ( så klart fattar ju jag att han menar ”bra” kolhydrater) men som pasta o brödjunkie så lyssnar jag bara på att kolhydrater är bra!! 🙂

    Ha nu en härlig semester.. (även om jag inte gillar att ni inte poddar varje vecka)

  2. Jag har inte lyssnat än, brukar lyssna på fredag morgon oftast. Ser framemot avsnittet på nästa runda. =) Kost är viktigt och att man äter bra för att orka hård träning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..