ANNONS

Tester!

/

Måste bara berätta att ett nytt avsnitt av Träningspodden ligger ute nu. Det är ett temaavsnitt som vi spelat in på förhand eftersom Lovisa är i USA nu och vi helt ärligt behöver ha lite poddsemester på sommaren. MEN, missa inte detta avsnitt! Jag tycker det är superspännande med alla slags tester, gillar ju att mäta mina framsteg (helst BARA mina framsteg dock, när det går dåligt är det inte lika kul att mäta 🙊). Vi intervjuar bla näringsexperten Tony Fagerdahl som jag träffade på för att han jobbar med Hammarby Handboll (som för övrigt har fått sinnessjukt bra resultat på bara 8 veckor). Jag har ju själv gjort hans kroppssammansättningstest som bi berättar mer om i podden. Många bra tips på hur man ska tänka med kosten, särskilt i relation till träning. Sen har vi också intervjuat Lofsans kollega Sara Wiss som berättar om olika fystester. Hur man testar styrka, kondition, uthållighet, explosivitet osv. Jag lovar att man blir sugen på att själv gå ut och göra alla möjliga tester. Ett perfekt avsnitt att ha med sig på midsommarrundan. Fredagsfys före fredagsmys! 

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00