En helg i livet

Mycket har handlat om Eken Cup på Gubbängsfältet och Jacks medverkan där. Det är så himla kul att vara med på Jacks aktiviteter, älskar det. Det gick riktigt bra för Hammarby Handbolls pojkar 05, de vann 7 av 8 matcher. Åkte tyvärr ut i kvarten mot Täby. Spöket Täby. Jack har blivit så himla duktig, tänk att han började spela handboll så sent som i november! Det är kul att se. Jack och jag stressade också iväg ut till Ekerö på söndagskvällen, då var det fotbollsmatch nämligen.

Sam har varit med större delen av helgen, han fullkomligt älskar att vara på cup! Massa människor, barn, hundar och framförallt bollar. Han älskar redan bollar, det bådar gott för framtiden hehe. Han tar också jättekliv i sin utveckling hela tiden. Nu vågar han gå runt utan att hålla i sig och blir allt stadigare. Och han har precis lärt sig att säga mamma! Inte så lite stolt!

Lite bilder från helgen:

 1. Gillar att du verkligen bjuder på både familjelivet och på träning karriär och allt som kommer i din väg. Verkligen en allsidig blogg samtidigt som fokus hamnar på träning och familjelivet. Inspirerande. Själv ensamstående varannan vecka mamma med tre barn och två bonus och särbo. Ett av barnen är autistiskt och alla har sina olika aktiviteter. Men kan stolt säga jag har tränat till min först maraton jag sprang i lördags. Gick sådär men jag tog mig runt. Många timmars träning med dig och Lofsan i lurarna har hjälpt mig massor.

  1. Vad roligt att höra! Otroligt bra att fixa marathon-träningen trots resten av livspusslet. Jag vet precis hur det är. Var stolt över dig själv! Heja 🌸

 2. Petra skriver:

  Nu när han är mer med o rörlig, sover han bättre eller kanske sämre nu?

  1. Sämre tyvärr 🙁 Han vägrar somna på kvällarna. Och vaknar fortfarande 3-4 ggr på natten.

   1. Petra skriver:

    Våran 3a var hopplös med sömnen o vaknar fortfarande minst en gång per natt. Han blir 9 i höst. Men hans dygn har alltid varit lite knasigt jämfört med dom andra två.. som bebis sov han bäst mellan 10-15 på dygnet.. o nu sover han bäst mellan 23-09 om han får välja själv o det funkar ju inte med skola o jobb…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..