ANNONS

En helg i livet

/

Mycket har handlat om Eken Cup på Gubbängsfältet och Jacks medverkan där. Det är så himla kul att vara med på Jacks aktiviteter, älskar det. Det gick riktigt bra för Hammarby Handbolls pojkar 05, de vann 7 av 8 matcher. Åkte tyvärr ut i kvarten mot Täby. Spöket Täby. Jack har blivit så himla duktig, tänk att han började spela handboll så sent som i november! Det är kul att se. Jack och jag stressade också iväg ut till Ekerö på söndagskvällen, då var det fotbollsmatch nämligen.

Sam har varit med större delen av helgen, han fullkomligt älskar att vara på cup! Massa människor, barn, hundar och framförallt bollar. Han älskar redan bollar, det bådar gott för framtiden hehe. Han tar också jättekliv i sin utveckling hela tiden. Nu vågar han gå runt utan att hålla i sig och blir allt stadigare. Och han har precis lärt sig att säga mamma! Inte så lite stolt!

Lite bilder från helgen:

5
21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00