Medelhavslandet Sverige

Vill egentligen inte skriva så, för då slår det väl om och blir spöregn och +5 C innan man vet ordet av.. Men hur härligt är det inte? Jag ÄLSKAR det här vädret och jag ÄLSKAR att bo i villa när det är så här. Vi är ute precis hela tiden! Grillar nästan varje dag. Sitter ute och jobbar, sitter ute och dricker kaffe, sitter ute och dricker vin. Solar, leker, sparkar boll eller spelar handboll i trädgården. Bättre än så här kan man faktiskt inte ha det. Vet inte om ni har varit i Ålsten/Smedslätten/Nockeby, men det är otroligt mysigt. Som att bo på en supermysig, lugn, exklusiv men ändå avslappnad semesterort. Nära till allt, även stan, men ändå lite landet-känsla. Att flytta hit har höjt min livskvalité med ungefär 7000 % och jag vill bara hänga här varenda dag. 

Tidigare idag när vi var på Solviksbadet med Sam. Vi var inte de enda som fått den idén om man säger så.. Sardiner har det rymligare i sin konservburk. Men det var skönt att doppa sig och Sam älskade att bada. Jag skulle egentligen ha spelat minicup i basket idag, men blir inte kvitt min förkylning och mitt halsont så jag fick tyvärr ställa in. Buhuhu, tråkigt ju.

Vi har lagt nytt golv på vår veranda och vi är vansinnigt nöjda. Uppgraderingen från betongen är minst sagt enorm. Vi har också köpt nya utemöbler så nu kommer det att bli många sköna utemiddagar i sommar. Dylans gudmor Caroline var här och grillade med oss häromdagen. Supermysigt! Om ni undrar vad hon och Dylan skrattar åt så lekte de med Snapchat-filter. Lättroade, hehe.

  1. Maria skriver:

    Å vad det ser mysigt ut! Du är alltid så fin och glad😄 Jag undrar över solskyddet som ni har, vart är det ifrån? Mina föräldrar behöver ett.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..