ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Klädd för sommarlov

/

I samarbete med Polarn o Pyret.

Vilka underbara sommardagar maj har bjudit på! Knappt så man tror det är sant. Att bo i hus nu när sommaren kommer är så mycket livskvalité att det inte är sant! Både vi och barnen är ute hela tiden. Minns ni när man var liten och 10 veckors sommarlov var som ett helt liv? När man kom tillbaka efter sommaren var man en annan person, någon ny. Så långt var sommarlovet. En fantastisk grej med att ha barn är att man får uppleva det igen. Ibland halkar man till och med själv in i barnets perspektiv och sommaren känns oändlig igen, om så bara för en dag eller två.

Hos Polarn o. Pyret finns just nu superfina sommarkläder, både till skolavslutningar och sommarlek. Dylan fick själv vara med och välja medan Sam fick stå ut med att jag just nu är besatt av pastell. Mintgrönt och rosa kändes så fint ihop. Jag gillar att det är små detaljer på kläderna, som papegojorna på Dylans skjorta. Polarn o. Pyrets kläder håller för många tvättar och det här kommer att vara favoriter hela sommaren, även om Dylan har fått förbud att använda sina innan skolavslutningen. Så mycket handboll och fotboll som det spelas här ute på gården så skulle de inte vara utan gräsfläckar länge..

Första sommaren i huset och det är först nu vi upptäckt vilken grön och prunkande och levande trädgård vi har. Älskar vår trädgård. Älskar ju också att fylla hemmet med snittblommor, blir så glad av det. Just den här buketten på bilderna kommer från @paulinavelobloom.

I samarbete med Polarn O. Pyret.

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00