ANNONS

Helgen

/

En riktig rövar-monster-helg har det varit. Puh. Helt slut. Är dessutom dunderförkyld + allergisk på samma gång, kan inte längre skilja på vad som är vad. Snorig, igenkorkade bihålor, hostar, ont i halsen, igenkorkad hals, nyser, rinniga ögon, ont i huvudet. Ja ni hör, en enda mischmasch av symtom.

Vi har också haft dubbla hantverkare hemma. Har fixat nytt golv på vår altan (så att den nu känns som en riktig amerikansk porch – love it) och byggt en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet (sååååå skönt att äntligen få bort kartongerna som har stått där). Bilder kommer så fort vi har fått lite ordning.

Har dessutom tillbringat två dagar på Solvalla. Elitloppet – en gång om året. Det är faktiskt första gången jag har gått på Elitloppet som publik. Ledde tv-sändningen 15 år i rad och när jag slutade med travet kändes det för jobbigt att gå dit under några år. Men nu var det härligt att vara tillbaka. Otrolig stämning, otroligt väder, superfina hästar och trevligt sällskap. Man kan tro att Sara och jag hade ringt varann och bestämt citron-temat, men det hade vi faktiskt inte haha. Bara ett klassiskt fall av great minds think alike 😉 

Lyckades också klämma in en biopremiär, nya Lassemaja-filmen. Vi ville gärna gå på den eftersom Jacks kompis Frank har en av huvudrollerna. Tyckte filmen var riktigt fin och bra. Kändes modern. Och både Frank och Ester som spelade Maja gjorde det toppenbra. Kul! 

Där står de ju, huvudrollsinnehavarna samt Jossan Bornebusch som hade regisserat filmen.

Jag hann inte äta frukost så det blev popcorn som första mål för dagen.. Säkert inte super för min näringsbrist (som jag berättar mer om i senaste avsnittet av Träningspodden).

2
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00