ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oliva

Hemma-spa 💚

/

Jag har ju varit sjuk nu några dagar och känt mig lite smådeppig och väldigt risig. Så när Patrik kom med idén att jag kunde köra lite hemma-spa i trädgården kände jag direkt att det var precis vad jag behövde. En sak man aldrig hinner med när man har bebis (och jobbar!) är att ta hand om sig själv. Ni vet – skrubba, smörja in, plocka ögonbryn, måla naglarna osv. Jag har längtat efter spa och egentid sen i höstas, men när sjutton ska man ha tid att åka iväg på nåt sånt? Men det visade sig att ena hörnan i vår trädgård lämpade sig utmärkt för just detta! 

Jag passade också på att testa Olivas två nyheter som sen några veckor finns på varje apotek nära dig. Först och främst en härlig sugar scrub. Jag älskar sugar scrub! Den här innehåller dessutom stora, grova korn av råsocker som känns lite rivigt mot huden när man skrubbar och det blir mjuk och skönt när man sköljer bort. Passade perfekt att skrubba benen ute i trädgården faktiskt. Jag brukar dra på lite brun-utan-sol när det är dags att börja gå barbent och absolut bäst resultat får man när man har skrubbat först. 

Den andra nyheten är Hydrating Gel Mask som man kan använda på två sätt. Antingen smörjer man på ett tunt lager och sover med masken över natten eller så gör man som jag gör, kladdar på ett tjockt härligt (och svalkande, så skönt i hettan) lager och låter det verka i 10 minuter innan man sköljer. 

Den här halvtimmen i trädgården var verkligen njutbar för själen. Och så känner jag mig lite fräschare och inte så där sjuk-risig längre. Kan verkligen rekommendera hemma-spa! Ensam eller med en kompis kanske? Och jag har sagt det förr, men säger det gärna igen: Oliva är otroligt bra och lyxig hudvård till ett jättebra pris. Ett fynd helt enkelt. Ni hittar produkterna på alla Apotek och följ gärna @olivaskincare på instagram för att få tips om rabatter och nya produkter. 

I annonssamarbete med Oliva.

1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00