ANNONS

Programledare – förenat med livsfara

/

Det kanske man inte tror, att det kan vara livsfarligt att vara programledare. Har råkat ut för några riktigt obehagliga saker under karriären. Kom att tänka på det igår när jag råkade ut för en liten incident på inspelningen av ”Vem kan slå Anja och Foppa?”…

De tävlande spelade en fotbollsmatch och en deltagare blev väldigt frustrerad och sulade iväg en boll stenhårt ut i intet. Tyvärr råkade jag komma i vägen. Bollen träffade mig stenhårt i magen, jag gick nästan av på mitten (kändes det som iallafall). Jag stod på sidan där jag inte var i bild och var på väg in på planen för att avrunda tävlingen och dela ut poäng. Har även idag dagen efter riktigt ont i magen där jag träffades. Frågade till och med Patrik om jag möjligen kunde ha fått inre blödningar, haha. Men tänker att jag borde ha ännu ondare om jag hade krossat ett organ 🙈 Det hade dock kunnat gå riktigt illa. Dylan stod nämligen bredvid mig och hade den träffat honom i huvudet hade det inte varit bra..  Eller tänk om jag hade varit gravid! Hemska tanke. Nu var jag ju inte det, men däremot har jag ju lite padding kvar sen min förra graviditet och dämpade säkert smällen lite, haha. Vem av Foppa, Anja, Stefan Holm och Sanna Kallur som använde mig som pricktavla kan jag dock inte avslöja förrän programmet sänds i höst..

Apropå att vara gravid och träffas av en fotboll så har det faktiskt hänt mig. Jag var gravid i 7-8e månaden och Henrik Johnsson tjatade mig till att ställa upp som konferencier  på en kändismatch i fotboll under Falsterbo Horse Show. Jag stod där vid sidan av planen med min stora mage och en mikrofon då den irländske ryttaren John Hickey fick snedträff. Bollen var så hård och jag stod så nära att jag inte ens han reagera när den träffade mig i ansiktet. Eller träffade mikrofonen som i SIN TUR träffade mig i ansiktet. Jag föll rakt bak till marken av smällen. Tänk er en fura som bara ramlar. Hann inte ens ta emot mig. Mikrofonen slog av en av mina framtänder och spräckte läppen. Blodet sprutade. Jag fick en rejäl fläskläpp och gick runt med en halv tand i en månad, men med facit i hand så var det ju tur att bollen inte träffade magen.

Just ja, under samma graviditet hände ju även det här..

Det förtjänar ett eget inlägg, men om ni vill läsa mer om det redan nu så finns en gammal artikel här: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article11819162.ab

Och här: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article11780285.ab

2
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00