ANNONS

Intensiv vecka!

/

Hallåååååå!

Ledsen att jag har varit en främling, men är mitt uppe i en mycket intensiv inspelningsperiod. Vi spelar in ett program av Vem kan slå Anja och Foppa varannan dag nu och det är ganska mastiga inspelningar. Jag blir hämtad kl 10.30 och är tillbaka hemma igen efter midnatt. Puh. Inte pigg när man ska gå upp med Sam vid 6-snåret..

Inspelningarna är som sagt långa och rätt så krävande, men jag och Carina har riktigt kul. En mycket proffsig programledare och varm och härlig person. Me like. Kul också att hänga med Anja och Foppa igen efter att ha tillbringat en månad med dem i Sydkorea.

Tror verkligen att ni kommer att gilla Vem kan slå Anja och Foppa! Håll utkik i höst, ni får inte missa det! 

En outfit från programmet. Gillar verkligen Marville Roads set och kostymer. Enkla, men med suverän passform och väldigt bekväma. Som vanligt är det Sara Biderman som stylar mig.

En till look från programmet. Såååå fin. Klänning från Maje. Har sneakers till allt nu för tiden. Sneakers är det absolut bästa plagget ever.

Några polaroider från pressplåtningen för Vem kan slå. Är kär i det gröna settet från Maje som Carina har på sig. Kanske måste investera i ett sånt… Vi plåtade med Magnus Ragnvid och det är alltid ett rent nöje. Magnus är magiskt duktig. Han gör alla lite snyggare än de faktiskt är, haha.

Den här lille rackaren hälsade på oss på inspelningen igår. Jag dör. Gulligare har man aldrig sett. Lilla Sixten. Säg inte detta till min hundtokiga son, men jag började faktiskt höra mig för om det fanns syskon att köpa.. 🙈

Berg och Bergs cola. Som hon på riktigt fick av en slump, haha (jag fick Granen).

En look från pressplåtningen. Kjolen är min egen och den är från Just Female. Så snygg. Inte minst till lite sportigare tröjor. 

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00