Det närmar sig..

Jupp, imorgon är det dags. Basketfestivalen i Göteborg. Som jag har väntat! Sista uppladdningen igår då mitt lag här i Stockholm spelade en träningsmatch mot Alviks damlag i division 4. Det var svinkul! Har inte spelat match på nästan 20 år och det hade jag verkligen saknat. Men oj vad jobbigt det var.. Vi tränar normalt sett i en väldigt liten hall så det var lite annat att spela match i en fullstor. Kanske har jag använt alla mina krafter och kommer inte orka nånting i helgen nu, haha. Lyckades också stuka lillfingret, aj aj. Hade glömt hur det kändes.

Som avslutning då, på förekommen anledning, en kvinna är INTE gravid bara för att hon har en klänning som inte sitter som ett ålskinn. Blir fan tokig på att få frågan. Inte minst när man har en niomånaders bebis hemma.. Skulle ha jobbat på bra om jag redan var på smällen igen. 

Så vad säger ni? Inte fan ser jag gravid ut? Ska vi bara enas om att man inte drar några egna slutsatser av hur en kvinna är klädd (man KAN gilla kläder som sitter löst även om man inte har en bebismage att dölja…) och man frågar definitivt inte. Oavsett om man är skvallertidning eller bekant. Capiche?

EDIT: har alltså inte fått de här kommentarerna på en bild, utan när jag var på eventet. Straight to my face så att säga.

 1. Är det verkligen värt att ha en blogg och därigenom få ta emot elaka och konstiga kommentarer. Man märker att du tar åt dig och det är inte konstigt. Måste ta energi från dig. Jag förstår att bloggen är en inkomstkälla men du har väl ett ganska välbetalt jobb hos Discovery så du kanske klarar dig ändå…

  1. Är det verkligen värt att du ens låtsas skriva något välvilligt när det är så tydligt att du bara vill kräkas på att hon är en framgångsrik kvinna med ett bra jobb?! Lägg ner.

  2. Stefan, du kanske inte förstår att det är jävligt irriterande för många när någon utomstående frågar om ens livmoder är ockuperad (bara för att man inte redovisar sin magstatus med åtsittande kläder). Det är inte bara Almenäs som är trött på detta, så skönt att hon ryter till.

 2. Är också otroligt trött på att få den frågan. Fy fan för människor som använder sig av det som härskartekniker! Det allra värsta är ändå när två personer står och högt diskuterar huruvida jag är gravid eller ej en meter ifrån mig så att jag, och resten av rummet, uppenbarligen ska höra. Folk kan vara så dumma ibland.

 3. Det jag tänker på hela tiden är, tänk om…
  -precis fått missfall
  -eller som lofsan sa, ska göra abort dagen efter…

  Knip…

 4. Mitt inlägg är skrivet i all välmening men vill man misstolka så är det inget jag kan göra något åt, tyvärr…

  1. Bryr dig inte om dem Stefan. En del människor skulle behöva logga ut från nätet och ta ta tag i sitt eget istället för att vara konfliktsökare i kommentarsfält.

 5. Du är bara bäst👍🏻sen ska folk behöva skriva av sin avundsjuka..är det nån som ska lägga ner så är det alla ni med negativa inlägg. Orkar inte med alla negativa människor. Jessica är en tjej som ger av sig själv i allt hon gör. Me like!
  Jessica, du inspirerar mig varje gång jag besöker din blogg.
  Lycka till i helgen, hoppas du får en superkul helg!

 6. Frågan är helt förjäkligt fel oavsett om man är gravid eller inte. Kan folk sluta analysera på hur man ser ut och sen även va så fräcka att de ska fråga. Man kan ha lite mage eller stor mage med för den delen men för de ska man inte behöva stå till svars om man är gravid. Helt ointressant! Jag har fått frågan flera ggr och blir så ledsen. Inte minst under flera år då vi försökte få barn och genomgick behandlingar. Å sen att den kommer mest från kvinnor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..