ANNONS

Almenäspokalen!

/

Comeback för en rolig träningsform idag. När jag väntade på att Jacks handbollsmatch skulle börja körde jag Almenäspokalen på skolgården utanför Grimsta-skolan. Puh, hade glömt hur jobbigt det är!! För er som inte kommer ihåg kommer en uppfräschning här:

6 varv av:

6 burpees

20 knäböj

10 armhävningar

200 meter löpning

Man ska inte stanna mellan varven. Hela poängen är att pulsen ska vara konstant hög. Riktigt jobbigt ska det vara! Man kan med fördel ta tid på hur fort man gör det på, då är det enkelt att jämföra framstegen. Jag glömde givetvis att själv ta tid idag 🙈 Den här träningen kallas HIIT (high intensive interval training)  och är över på max 20 minuter, men det känns verkligen som man har gjort ett rejält träningspass. Älskar #almenäspokalen mest för att det är så tidseffektiv träning. 

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00