Vitamin D och vitamin Sea

Det var inte tråkigt med lite sol och värme i helgen. Vi var några dagar i trakterna kring Malaga och gjorde några fotojobb samt tittade på några möjliga investeringar för vårt gemensamma företag. Vi bodde superfint på Iberostar Malaga Playa och hade fått ett kanonrum med både balkong OCH egen solterrass. Underbar utsikt över havet och när man öppnade balkongdörren kunde man också höra havet dåna. Finns inget härligare tycker jag. Havet är en sån källa till både kraft och lugn för mig. Som jag har berättat för er tidigare, en dag ska jag bo vid ett hav.

Men förutom att vi bodde riktigt härligt så var det lite av en resa i motvind (även bokstavligt talat för det blåste nåt fruktansvärt!). Det började på flyget ner. Vi hade liksom förträngt att vi har en niomånaders bebis som ALDRIG sitter still.. Trött var han också så vi fick turas om att hålla en sprattlande ål som gallskrek i säker de första 45 minuterna. Kvinnan som satt bredvid oss bytte till och med plats… Stressande. Även Patrik, som vanligtvis är kolugn i alla situationer, var stressad. Vi har dessutom båda två problem med baksida lår och det gör väldigt ont när man sitter. Ännu ondare med en tung klump i knäet och när han väl hade somnat vågade vi inte röra oss, på bekostnad av våra stackars ben. Det var svårt att tänka på nåt annat än smärtan. Det var också jättevarmt på planet, motvind så det tog nästan en timme längre än beräknat plus att vi var försenade redan innan så vi landade vid halv två på natten nån gång.

Vid halv tre-tre klev vi in på hotellrummet, hungriga och trötta och svettiga med en ledsen trött bebis i släptåg. Inte tråkigt att hotellet då hade ställt upp lite snacks till oss.

Sam slog upp sina blå vid 8-tiden så det blev 4 timmars sömn och vi var inte pigga. Under första dagen lyckades vi sen bränna oss båda två. Jag körde en helkropps och Patrik ansiktet. Parasollet på vår solterrass blåste iväg från taket när jag var inne och hämtade något. Har ingen aning om vad som hände med det sen. Hoppas inte jag dödade någon bara 😳

Dagens fotografering blev heller inte bra. Vet inte vad problemet var, vi fick bara inte till det. Eller, vi löste det till slut men av kanske 200 bilder funkade typ 2. Det här är alltså bilder till ett jobb och inte de jag har lagt ut på instagram, för att vara tydlig. För de är jag ju nöjd med så klart 🙂

Dag 2 – inga större missöden. Vi åkte runt och tittade på lite olika investeringar vi funderar på att göra. Det var omöjligt att hitta parkering och en gång råkade Patrik köra mot enkelriktat på en stor tvåfilig gata. Haha, så olikt honom. Han har ju alltid kontroll.

Vi gjorde ytterligare en fotografering. Den blev också sådär pga att det blåste fruktansvärt mycket. Men efter mycket kämpande fick vi till det tror jag. Jag var trött och fortfarande solbränd och tänkte strumta i träningen, men bet ihop och körde ett Yogobe-pass på rummet (sweat party med Tanja). Sam var iallafall bussig och somnade vid middagen båda kvällarna så vi fick lite lugn och ro och vuxentid.

Sam var en utmaning på natten, han vaknade 4-5 gånger. Vi var INTE pigga när klockan ringde klockan sju. Hade nämligen ett tidigt möte i Malaga. Patrik skulle också fixa ett ärende på banken. Det borde ha tagit 10 minuter, men efter nästan 2 timmar kom han ut och hade fortfarande inte fått gjort det han skulle göra. Spansk logik (eller icke-logik kanske) och byråkrati.. Så istället för att äta en mysig lunch och strosa runt lite så blev det ett flängande runt på olika banker. Tyvärr förblev mission unaccomplished.

Väl på väg hem hade vi sparat på bebismaten (vällingen framförallt) eftersom vi hade tagit med oss lite för lite. Köpte på oss lite burkmat också. Mellanlandade i Köpenhamn efter en resa med en galen ål som dessutom var lite hungrig. När Patrik ska plocka över maten från hans egen väska till skötväskan upptäcker han att den inte är där. Den låg nämligen i en påse som är kvar på förra flyget. Vi har alltså ingen mat till Sam och en timmes flygresa framför oss.. Som upplagt för katastrof.. Löste det ändå genom att de hade smoothies på planet så Sam fick mumma på en 2-3 smoothies i nappflaskan. Vi var hyfsat trötta när vi äntligen kom hem till Bromma kan jag säga. Puh.

 

 1. Petra skriver:

  Ha ha, vad du gnäller!! 🙂 Tycker det är så härligt att få verkligheten bakom dom härliga blåa o leende bilderna!!

 2. Lagom mycket kaos. … Låter som en härlig familjesemester med många minnen …

 3. H skriver:

  Hej, ja vi hade en blåsig vecka eller rättare sagt hela vintern har varit ovanlig blåsig och kall, men idag rättade det till sig. Bikinin på hela dagen. Prova banken Sabadell och kontakta Mattias så hjälper han er, här är hans mejladress:

  mwadensten@bancsabadell.com

  Lycka till!

 4. Phu, jag blir trött bara av att läsa …Hoppas det blir lite återhämtning (mer sömn i af) på hemmaplan. Glädjer mig till nästa Träningspodden. Hoppas den blir hyfsat lång så att den räcker större delen av Gävle halvmarathon. Gosh, vad har jag gett mig in på … Ge mig pepp, pepp! 🤗 (tack för super podd 🙌🏻🌟)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..